Village Mare Hotel

Metamorfozis, Sitonija

Opis destinacije

Sitonija nazivaju još i „parkom Halkidikija“. Idealno je mesto za one koji na odmoru priželjkuju vrhunski smeštaj u okruženju nedirnute prirode. Peščane plaže, mali zalivi i svežina borovih šuma je ono što ovde posebno privlači turiste.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Veoma lep hotelski kompleks koji se sastoji od glavne zgrade i 11 manjih zgrada, ušuškanih između stabala maslina i mediteranskog rastinja. Hotel je renoviran 2008. godine. Topla atmosfera hotela omogućiće udoban boravak gostima. Hotel je udaljen oko 2 km od mesta Metamorfossi, a od Soluna 80 km.

Plaža: 
Hotel je udaljen 60 m od peščane plaže, na kojoj se ležaljke i suncobrani dodatno plaćaju.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, glavni restoran, 2 bazena sa slatkom vodom, ležaljke i suncobrani pored bazena, bar kod bazena, mini klub (od 4-12 godina), dečiji bazen, lobi, bašta, wi fi internet besplatan u javnim delovima hotela, menjačnica, mogućnost organizovanja izleta, parking , doktor na poziv, rent a car, iznajmljivanje bicikala , suvenirnica, market, TV sala, odbojka na plaži, bilijar, stoni tenis, animacija (muzika uživo).

Sobe:
Hotel raspolaže sa 134 smeštajne jedinice. Sve sobe sadrže SAT TV, kupatilo (tuš), fen, terasu/balkon, krevetac (na upit), telefon, sef, mini frižider, klima uređaj.
Standardne Eco sobe površine oko 21-25 m², namenjeni za smeštaj 2-3 osobe, nalaze se u prizemlju, imaju francuski ili dva odvojena ležaja i krevete na sprat.
Standardne sobe površine oko 21-22m², namenjen za smeštaj 2 do 3 osobe, imaju francuski ili dva odvojena ležaja i sofa krevet.
Superior soba površine oko 25-27m², namenjeni za smeštaj 2-4 osobe, nalazi se u novoizgrađenom delu hotela, ima francuski ili dva odvojena ležaja i sofa krevet.
Porodična soba površine oko 21-22m², namenjeni za smeštaj 2-4 osobe, nalazi se u na spratu, ima francuski ili dva odvojena ležaja i krevete na sprat.
Maisonnette površine oko 36-40m², namenjene za smeštaj 2 do 5 osoba, donji nivo sa sofom i krevetom na sprat, gornji nivo sa francuskim ležajem (150 cm), gledaju na baštu, nalaze se po celom hotelskom kompleksu. Novoizgrađene mazonete (2009. godine) imaju dva standardna ležaja na donjem nivou I francuski ležaj na spratu.
Apartmani površine oko 32-35m², namenjene za 3 do 4 osobe, imaju spavaću sobu sa francuskim ležajem i dnevnu sobu sa dve sofe, opremljenu kuhinju.

Usluga:
Usluga u hotelu je all inclusive, na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
http://www.villagemarehotel.com/

Napomena:
Village Mare je izgrađen tako da sa  prirodnim okruženjem čini harmoničnu celinu i svojim sadržajima obezbedjuje udoban i komforan boravak svim gostima, a posebno porodicama sa decom.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.