Sunrise Romance Hotel

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je veliki turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora. Takođe je i administrativni centar provincije Crveno more, jedne od 26 provincija Egipta. Od malog ribarskog mesta izrasla je u grad sa gotovo 40.000 stanovnika, prestiž o letovalište sa starim i novim modernim delom, kao i turističkom zonom sa svim neophodnim sadržajima za idealan odmor uz temperatura vazduha koja se u toku godine ne spušta ispod 20 stepeni Celzijusa. Procvat Hurgade počinje tek od 1980. Prostire se zapadnom obalom Crvenog mora u dužini od 36 kilometara na samom obodu pustinje. Od severa ka jugu dužina grada je skoro 40 kilometara. U zalivima Makadi i Soma nikli su fascinannti turistički centri sa neophodnom infrastrukturom i modernim hotelima. Nešto dalje od gradskog jezgra nalaze se još tri popularna letovališta: El Guna, Safaga i Makadi... Klimu karakterišu vruća i suva leta i tople zime. Konkretno, u februaru temperatura vode u priobalju je oko 20 stepeni a vazduha između 23 i 25 stepeni Celzijusa. Za turiste se organizuju i atraktivni izleti u pustinju s posetom beduinskim selima i doživljajem zvanim jahanje kamila.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel se nalazi u centru nove turističke regije Sahl Hasheesh, na obali mora. Udaljen je oko 22 km od aerodroma, a od starog centra Hurgade Sakkale oko pola sata vožnje.

Plaža:
Sopstvena, peščana plaža sa postepenim ulaskom u vodu. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotel raspolaže sa ukupno 79 soba koje su podeljene u nekoliko kategorija: 15 standardnih,  44 superior i 18 deluxe soba, kao i 2 Royal Suite-a . Standardne, superior i deluxe sobe su površine oko 38m2, mogu imati pogled na okolinu ili more. Royal suite je površine oko 80m2 sa panoramskim pogledom na more, spavaćom sobom i dnevnim boravkom, dok je u kupatilu pored tuš kabine i đakuzi kada. Sve sobe su luksuzno opremljene i sadrže: kupatilo sa kadom i tuš kabinom, bade mantil i papuče,  klima uređaj, LCD tv sa satelitskim kanalima, telefon, fen za kosu, mini bar, ketler za kafu/čaj, sef, besplatan Wi Fi internet.

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju sledeći sadržaji: recepcija, menjačnica, glavni restoran, italijanski A’la carte restoran „Il forn’ello“, kineski A’la carte restoran „Tiger Lily“ , lobby bar „Romance“, „Landscape bar“, Lounge bar, bar kod bazena i bar na plaži, spoljašnji bazen (greje se u toku zimske sezone) i đakuzi, Spa centar (uz doplatu), teretana, usluge pranja veša, medicinske usluge, frizerski salon, prodavnice,  ronilački centar, večernja animacija, besplatan Wi Fi internet u javnim delovima hotela.

Usluga:
All inclusive (doručak, ručak, večera, užine-obroci se služe po principu švedskog stola, alkoholna i bezalkoholna pića domaće proizvodnje)

Kontakt:
http://premierromance.net/

Napomena:
Luksuzan boutique hotel sa odličnom lokacijom i prelepom plažom, preporuka za parove. Hotel je Adult only, ne prima decu ispod 16 godina.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama