Sun Island Resort and Spa

Atol Ari, Maldivi

Opis destinacije

Republika Maldivi nalazi se u Indijskom Okeanu, udaljeni su oko 700 km od obale Šri Lanke i nekih 300 km od obala Indije. Sastoje se od oko 1.200 manjih i vecih ostrva od kojih je samo oko 200 ostrva naseljeno. Maldivi su najmanja Azijska zemlja, kako po površini tako i po broju stanovnika. Glavni i najveci grad Republike je Male sa preko sto hiljada stanovnika i nalazi se na severnom obodu Atola Male, tacnije na Kaafu Atolu. Toplo i cisto more uz predivne plaže, netaknutu prirodu i povoljnu klimu pružaju odlicne uslove za nezaboravan odmor. Svako ostrvo predstavlja posebnu pricu i sve je podredeno uživanju svih vaših cula.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi na ostrvu Nalaguraidhoo, u Južnom Ari Atolu; udaljen je 109km od aerodroma Male.

Plaža:
Hotel je okružen peščanom plažom dužine. Delovi sa koralnim grebenom.

Sobe:
Hotela raspolaže sa 422 sobe; raspoređene u prizemnim bungalovima, na plaži i iznad vode. Svaka soba tipa Standard Beach Bungalow, površine oko 20m2; ima pogled na plažu, kupatilo (spoljašnji tuš), klimu, verandu, TV sa satelitskim programom, telefon, mini frižider (mini bar uz doplatu), fen za kosu, sef. Svaka soba tipa Superior Beach Bungalow, površine oko 24m2, ima pogled na plažu, kupatilo, klimu, verandu, TV sa satelitskim programom, telefon, mini frižider (mini bar uz doplatu), fen za kosu, sef. Svaka soba tipa Water Bungalow, površine oko 30m2, nalazi se na stubovima iznad vode; ima kupatilo, klimu, drvenu platformu za sunčanje sa direktnim pristupom moru-stepenicama, TV sa satelitskim programom, telefon, mini frižider (mini bar uz doplatu), fen za kosu, sef.

Hotelski sadržaj:
Hotel ima 5 restorana, 5 barova, spoljašnji bazen sa delom za decu, spa centar (doplata): masaža, đakuzi, sauna, parno kupatilo, nega lica i tela; teniski teren, stoni tenis, bilijar, biznis centar, suvenirnicu, školu ronjenja.

Način služenja obroka:
Doručak i večera su na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
www.villahotels.com/Resorts/Sun-Island-Resort-Spa

Napomena:
Hotel okružen palmama i peščanom plažom. Transfer do ostrva se obavlja avionom i brodom/brzim čamcem (letovi tokom dana: 09h00-15h00; dozvoljen prtljag u avionu 20kg po osobi-doplata za višak prtljaga). Veličina ostrva je 1,6kmx440m.
Prvi dan – individualni check in na šalteru avio kompanije na čijem letu se izdaju avio-karte i let prema itinereru. Organizovani transfer brzim brodom ili hidroavionom (u zavisnosti od udaljenosti hotela od aerodroma) do hotela po izboru. Smeštaj. Noćenje.

Drugi - poslednji dan - Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Poslednji dan - Napuštanje hotela. Transfer od hotela do aerodroma. Kraj programa.

*Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera molimo putnike da se informisu na brojeve telefona navedene u vaučeru. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Video

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.