Somnia Skiathos

Grad Skiatos, Skiatos

Opis destinacije

Prirodne lepote dopunjene vrhunskim hotelima, brojnim restoranima, kafićima, barovima, noćnim klubovima i diskotekama čine ga privlačnim za sve brojniju turističku klijentelu. Ono što ga čini jedinstvenim jeste podatak da uz dva slatkovodna jezera ima i veliki broj izvora slatke vode. Na ostrvu živi nešto više od 6.000 stanovnika. Čak 80 odsto su meštani istoimenog glavnog grada, Skijatosa. Ostatak urbanog dela ostrva čini nekoliko turističkih naselja poput Kukunariesa, Trulosa, Kanapice... Kap rose na tirkizu je samo jedan od iskrenih doživljaja ovog malog šumovitog ostrva iz arhipelaga Severni Sporadi čije je bogatstvo prirodnih lepota nemerljivo. Uostalom više nego dobro je znano da peščane, šljunkovite i stenovite plaže, okružene borovom šumom i maslinjacima, svrstavaju Skiatos među najatraktivnija ostrva Mediterana.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
Apart-hotel Skiathos Somnia je smešten u centru grada Skijatosa. Predstavlja idealan izbor za sve putnike koji žele da budu smešteni u centru zbivanja. Od poznate pešačke zone Papadiamanti smeštajni objekat je udaljen svega 200 metara. Hotel okružuju brojni restorani, barovi, poslastičarnice koji se nalaze na šetalištu koje povezuje novu i staru luku. Ulica u kojoj se nalazi klubovi, koji su naročito tokom letnjih meseci mesto gde se okuplja najveći broj turista se nalazi na 400 metara od smeštajnog objekta. Na svega 100 metara od hotela nalazi se početna autobuska stanica sa koje lokalni autobus saobraća do svih plaža na ostrvu. Na oko 20 minuta hoda (oko 1.5km) nalazi se plaže Megali Amos, koja je ujedno i najbliža plaža za svim gostima koji su smešteni u glavnom gradu ostrva.

Plaža:
Megali Amos (veliki pesak), je prva u nizu na koju se stiže izlazeći iz grada Skiatos i smatra se gradskom plažom jer se na nju može stići i peške. Megali Amos je uzana plaža sa mešavinom šljunka i peska uz mnoštvo ležaljki i suncobrana. Od hotela je udaljena oko 15 minuta hoda.

Hotelski sadržaj:
U sklopu apart hotela se nalazi lepo uređeno dvorište u kome se u centralnom delu nalazi otvoren bazen sa odvojenim delom za decu. Pored bazena se nalaze bar kao i ležaljke i suncobrani koje gosti hotela mogu da koriste bez doplate. Hotel ima recepciju i parking. Wi-Fi internet je dostupan u svim javnim delovima hotela i besplatan je.

Sobe:
Apart hotel u svom sastavu ima nekoliko tipova smeštajnih jedinica. U zakupu naše agencije su: studio sa pogledom na bazen ili ulicu i onebedroom apartman sa pogledom na bazen. U studiju se mogu smestiti dve odrasle osobe, dok se u apartmanu mogu smestiti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Onedroom apartman sačivaju dve prostorije u prvoj se nalazi sofa na razvlačenje i kompletno opremljena kuhinja i spavaća soba u kojoj se nalaze dva kreveta standardne veličine. I onebedroom apartman i studio imaju kompletno opremljenu kuhinju, kliimu, TV, mini frižider, mikrotalasna, ketler, kupatilo (wc/tu, fen za kosu), wi-fi internet, sef.

Usluga:
Najam

Kontakt: 

www.skiathossomnia.com

Napomene:
Dobar izbor za sve one koji žele da budu smešteni u gradu.
1. dan BEOGRAD - SKIJATOS
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Skijatos (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan SKIJATOS
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan SKIJATOS - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.