Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel se nalazi na jednoj od najlepših lokacija u Magalluf-u, ušuškan u zelenilo. Od glavnog grada Palme je udaljen 14km, a od aerodroma 26km. Pripada lancu hotela Melia.

Plaža:
Hotel je udaljen 15m od plaže. Plaža je gradska peščana i moguće je iznajmiti ležaljke i suncobrane.

Sobe:
Ovaj hotelski kompleks se sastoji od glavne zgrade i aneks bloka. Obe zgrade imaju 12 spratova i ukupno 757 soba (Antillas – 329 soba, Barbados – 428). Hotel poseduje 20 junior suite-ova prilagođene porodicama sa decom i 32 povezane sobe. Standardne sobe su veličine oko 25m?, imaju pogled na more/bazen, planine/bašte.Svaka soba ima: Sobe: terasa, kupatilo, klima uređaj, SAT TV, telefon, fen za sušenje kose, sef.

Hotelski sadržaji:
Restoran, a la carte restoran, bar pored bazena, bar na plaži, bar, konferencijska sala, servis za pranje veša, internet, parking, menjačnica, video igre, TV sala, spoljašnji bazen sa odvojenim delom za decu, unutrašnji grejani bazen sa whirpool-om, velika terasa sa suncobranima i ležaljkama, pikado, vaterpolo, teretana, sauna, masaže, animacioni program, klub za bebe (0-4god) , dečiji klub (5-8 god), višenamenski tereni za sport.

Usluga:
Sve uključeno.

Kontakt:
http://www.melia.com/es/hoteles/espana/mallorca/sol-barbados/index.html

Napomena:
Ovo je izuzetno zanimljiv i neobičan hotel, sa popularnim zabavnim parkom “Flistones”. Ovaj park nudi posebnu zabavu za čitavu porodicu. Pored mnoštva atraktivnih sadržaja, hotel se može pohvaliti izuzetnom kuhinjom, kuvari u toku služenja obroka prave sveže specijalitete sa menija.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.