Sindbad Club & Aqua Park

Memsa, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je pravi biser egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru, sa razlogom poznatom kao „more sa sedam boja“. Brojni, novoizgrađeni hoteli koji oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim stilom života, prava su slika ovog letovališta. Hurgada je pravi mamac za one koji se profesionalno ili amaterski bave ronjenjem, a njegova idealna pozicija ostavlja mogućnost i drugih raznovrsnih izleta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi na oko 5km od aerodroma, u novom turističkom delu Memša, oko 7km od Sakale.
Opšti podaci
Hotel u ponudi ima 733 smeštajne jedinice. U sklopu hotela nalazi se aqua park, nekoliko restorana a gostima je na raspolaganju veliki izbor barova. Može se pohvaliti dobrom lokacijom, a njegov raznovrsni sadržaj ga čini dobrom preporukom za goste svih uzrasta. 

Za decu tu su aqua park, igralište, mini disco, razne aktivnosti u toku dana. 

Plaža
Hotel ima svoju plažu od koje je udaljen oko 350m. Plaža je peščana sa postepenim ulaskom u vodu i duga oko 400m na kojoj se nalaze dva bara. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 733 smeštajne jedinice i sve imaju balkon ili terasu sa garniturom za sedenje (manji broj soba ima prozor od poda do plafona), klima uređaj, deo za sedenje, SAT LCD TV, mini bar, fen za kosu, Wi-Fi internet. 
Standardne sobe su veličine oko 27m2 i mogu imati pogled na ulicu, bazen ili baštu.
Family room (jedna soba) su veličine oko 27m2 i imaju pogled na baštu ili ulicu. 
Family room 2 bedroom su veličine oko 58m2 i sastoje se od dve sobe, u jednoj je francuski krevet a u drugoj dva kreveta.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gostima su na raspolaganju dva restorana internacionalne kuhinje – Gusto Restaurant i Botanica Restaurant kao i tri a la carte restorana – Sawatdi Pan (azijska kuhinja), Fakhr El-Din (mediteranska kuhinja) i  Pronto (italijanska kuhinja). Gostima su na raspolaganju brojni barovi.

Plaća se: nargila, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Usluga pranja i peglanja veša, doktor na poziv, prodavnice.

Sport i zabava
Hotel ima bazen kod glavne zgrade i kod aqua parka, aqua park sa 15 tobogana (7 za odrasle i 8 za decu), teniske terene, odbojku na plaži, boćanje, stoni tenis, bilijar, Wi-Fi internet (u celom kompleksu osim na plaži), animaciju.

Plaća se: sportovi na vodi. 

Spa & wellness
Korišćenje teretane je besplatno.

Plaća se: frizerski salon, masaže, pilinzi, svi tretmani za negu lica i tela.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.