Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Autobusom
TERMIN/USLUGA14.09.
18.09.
21.09.
25.09.
28.09.
02.10.
05.10.
09.10.
12.10.
16.10.
19.10.
23.10.
26.10.
30.10.
09.11.
13.11.
23.11.
27.11.
BROJ NOĆENJA222222222
1/2 - BB
PAKET ARANŽMAN PO OSOBI898989898989898989
PAKET ARANŽMAN TRE?A ODRASLA848484848484848484
DETE 0 -12 POMOCNI LEZAJ797979797979797979
PAKET ARANŽMAN JEDNOKREVETNA SOBA159159159159159159159159159

ARANŽMAN SADRŽI:
- Prevoz turističkim autobusom (klima/video) na navedenoj relaciji,
- Smeštaj u mestu Lido di Jesolo ili okolini, u nekom od navedenih hotela ili sličnom, kategorije 3* u 1/2 ili 1/2+1 sobama na bazi 2 ili 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni),
- U terminima  januaru, februaru i mart,jun,jul,avgust,septembari novembar smeštaj je u mestima Oderzzo, Brugnera, Conegliano , Monastier,Stra , Noventa di Piave, Treviso Preganziol, Silea, Dolo, Mogliano Veneto, Mestre , Noale,Marghera, Spinea,Mirano,Piove di Sacco , Noale, Noventa Padovana
- usluge licenciranog pratioca grupe
- Troškove organizacije i vođenja aranžmana.

ARANŽMAN NE SADRŽI:
- Brodsku kartu Punta Sabbione - Venecija - Punta Sabbione - 30 € odrasli, 20 € deca do 12 godina, plaća se vodiču na licu mesta
- Fakultativni odlazak u Padovu i Veronu - 35 € odrasli, 20 € deca do 12 godina, plaća se vodiču. (MINIMALNI BROJ PUTNIKA 30
- NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:
- Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Realizacija fakultativnih izleta biće uslovljena
- trenutnom epidemiološkom situacijom i merama koje budu važile u trenutku putovanja. Cena se uglavnom sastoji od troškova
- rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po
- lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera
- Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

NAPOMENA  : U VREME PRAZNIKA MOGUCE JE ODSTUPANJE U VREMENU POLASKA IZ BEOGRADA  I POVRATKA SA DESTINACIJE ZBOG GUZVI NA GRANICAMA
Za smene u januaru, februaru , martu,junu,julu,avgustu  septembru i novembru smeštaj neće biti u hotelima u Lido di Jesolu  nego u oblasti Oderzzo, Brugnera, Conegliano , Monastier Stra , Noventa di Piave, Treviso Preganziol, Silea, Dolo, Mogliano Veneto, Mestre , Marghera, Spinea,Piove di Sacco , Mirano, Noale , Noventa Padovana i slicnim
Hotel Bettina 3* https://www.booking.com/hotel/it/bettina.en-gb.html?aid=7977114
Hotel se nalazi u Lido di Jesolu   na oko 50 m od plaže. Hotel poseduje recepciju,restoran. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, telefon. Doručak je kontinentalni švedski sto.

Hotel Madera 3* https://www.hotelmadera.it/
Hotel se nalazi u Lido di Jesolu   na oko 50 m od plaže. Hotel poseduje recepciju,restoran. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, telefon. Doručak je kontinentalni švedski sto.

Hotel Christian 3* www.hotelchristian.info
Hotel se nalazi u Lido di Jesolu   na oko 150 m od plaže. Hotel poseduje recepciju,restoran. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, telefon. Doručak je kontinentalni švedski sto.

Hotel ROSANNA 3* http://www.hotelrosanna.it/
Hotel se nalazi u Lido di Jesolu   na oko 50 m od plaže. Hotel poseduje recepciju,restoran, parking i internet. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, telefon, klimu. Doručak je kontinentalni švedski sto.

Hotel EUROREST 3*https://www.euroresthotel.it/en/
Nalazi se u mestru Conegliano.Hotel poseduje recepciju, restoran, parking  . Svaka soba je sa kupatilom (tuš/WC), TV . Doručak je kontinentalni švedski sto.

HOTEL VILLA ALIGHIERI 3* http://www.villaalighieri.com/
Nalazi se u mestu Stra. Hotel poseduje recepciju, restoran, parking  . Svaka soba je sa kupatilom (tuš/WC), TV . Doručak je kontinentalni švedski sto.

HOTEL PARADISO 3* NOVENTA PADOVANA
Nalazi se u mestu Noventa Padovana . Hotel poseduje recepciju, restoran, parking  . Svaka soba je sa kupatilom (tuš/WC), TV . Doručak je kontinentalni švedski sto.

HOTEL VENICE PALACE 4* http://www.venicepalacehotel.com/ 
Nalazi se u mestu Mirano . Hotel poseduje recepciju, restoran, lepo uredjen vrt ispred hotela. Svaka soba je sa kupatilom (tuš/WC), TV ,klimom. Doručak je kontinentalni švedski sto.

HOTEL GARDEN 3*-https://www.hotelgarden-ve.it/
Nalazi se u mestu Noale. Hotel poseduje recepciju, restoran.Svaka soba je sa kupatilom (tuš/WC), TV ,klimom. Doručak je kontinentalni švedski sto.

HOTEL STORIONE 3* https://www.hotelstorione.it/
Hotel se nalazi se  na oko 100 m od plaže. Hotel poseduje restoran, bar,parking i internet. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, telefon, klimu. Doručak je kontinentalni švedski sto.

HOTEL BEACH 2 3* https://www.hotelbeach2.it/en/index.html
Hotel se nalazi odmah pored hotela Storione 3* na oko 100 m od plaže. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, telefon, klimu. Ishrana je u restoranu hotela STORIONE 3* gde se nalazi i recepcija.Doručak je kontinentalni švedski sto.

HOTEL MIAMI  www.hotelmiamijesolo.it
Hotel Miami se nalazi u blizini Trga Aurora, na oko 150m od plaže. Poseduje restoran, bar,recepciju.Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, telefon
USLUGA: noćenje sa doručkom - kontinentalni švedski sto, .

HOTEL SPERANZA 3*https://www.albergosperanza.it/
Hotel se nalazi na oko 150m od plaže. Poseduje restoran, bar,recepciju.Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV.
USLUGA: noćenje sa doručkom - kontinentalni švedski sto, .

HOTEL ANNY 3* https://www.hotelanny.com/
Hotel se nalazi se  na oko 50 m od plaže. Hotel poseduje recepciju,restoran, i internet u zajednickim prostorijama. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, klimu. Doručak je kontinentalni švedski sto.

HOTEL PANORAMA 3* https://www.panoramahoteljesolo.com/en
Hotel se nalazi se  na oko 50 m od plaže. Hotel poseduje recepciju,restoran, i internet u zajednickim prostorijama. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV. Doručak je kontinentalni švedski sto.

hotel AZZURO 3* https://azzurrohotel.it/
Hotel se nalazi se  na oko 150 m od plaže. Hotel poseduje recepciju,restoran, i internet u zajednickim prostorijama. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV. Doručak je kontinentalni švedski sto.

HOTEL TOKIO 3* https://www.hotel-tokio.it/albergo-jesolo.html
Hotel se nalazi se  na oko 200 m od plaže. Hotel poseduje restoran, parking i internet u zajednickim prostorijama. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, klimu. Doručak je kontinentalni švedski sto.

HOTEL VIANELLO 3* https://www.hotelvianello.it/en/
Hotel se nalazi se  na oko 500 m od plaže. Hotel poseduje restoran, parking i internet u zajednickim prostorijama. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, klimu. Doručak je kontinentalni švedski sto.

HOTEL PICOBELLO PINETA 3* https://www.hotelpicobello.it/en/
Hotel se nalazi se  na oko 250 m od plaže. Hotel poseduje restoran, bar,parking i internet. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, telefon, klimu. Doručak je kontinentalni švedski sto.

HOTEL CANOVA 3* www.hotelcanovajesolo.com  Via Dei Mille 66, 30017 Lido di Jesolo , TEL +39 0421 370075
Hotel se nalazi se  na oko 80 m od plaže. Hotel poseduje restoran, bar,parking i internet. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, telefon. Doručak je kontinentalni švedski sto.

HOTEL RAGNO 3* www.ragnohoteljesolo.it
Hotel se nalazi se  na oko 30 m od plaže. Hotel poseduje restoran, bar,parking i internet. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, telefon, pojedine sobe imaju balkon / terasu. Doručak je kontinentalni švedski sto.

HOTEL ROMA 3* www.hotelromajesolo.it
Hotel se nalazi se  na oko 150 m od plaže. Hotel poseduje restoran i recepciju. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, telefon. Doručak je kontinentalni švedski sto.

HOTEL VERDI 3*   www.hotelverdijesolo.com 
Hotel se nalazi se u blizini Trga Marina,  na oko 150 m od plaže. Hotel poseduje restoran, bar, lift, parking i internet. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, telefon, pojedine sobe imaju balkon / terasu. Doručak je kontinentalni švedski sto.

HOTEL CONTINENTAL 3* www.continentaljesolo.it
Hotel Continental  3*se nalazi u centru Lido di Jezola, preko puta sopstvene plaže. Hotel raspolaže recepcijom ,otvoreni bazen i tradicionalni restoranom sa barom. Wi-Fi u zajednickim prostorijama.Svaka soba je sa balkonom ,TV-om i sopstvenim kupatilom, fenom za kosu.Doručak je kontinentalni švedski sto.

HOTEL COLORADO 3*, http://www.coloradojesolo.com/
Smešten 50 metara od obale u Lido di JeSolu. Sobe sadrže:  balkon i TV sa satelitskim kanalima, sopstveno kupatilo sa tušem.

HOTEL PORTOFINO 3* http://www.hotelportofino.it/
Hotel se nalazi u blizini Trga Mazzini i 100 metara od plaže. Poseduje restoran, bar. Svaka soba poseduje kupatilo (TUŠ/WC), TV, telefon. Doručak – kontinentalni švedski sto.

HOTEL SANREMO3* https://www.hotelsanremojesolo.it/
Nalazi se par minuta od Trga Mazzini  i50 m od plaže . Poseduje restoran, bar. Svaka soba poseduje kupatilo (TUŠ/WC), TV, telefon. Doručak – kontinentalni švedski sto.

HOTEL MAJESTIC 4*, http://www.majestic-hotel.it/index.html
Smešten na sopstvenoj plaži u Lido di Jesolu. U ponudi ima besplatan privatni parking i klimatizovane sobe. Sobe sadrže: bežični internet, kupatilo, fen, mini bar, sef, SAT TV.

HOTEL ALLA ROTONDA 3* - Lido di Jesolo, www.hotelallarotonda.it
Hotel se nalazi u zapadnom delu Lido di Jesola, na oko 100 metara od mora. U okviru hotela se nalaze restoran, bar i privatan parking. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/wc), televizor, telefon, klima uređaj, balkon i sef (dodatno se doplaćuje na licu mesta). Doručak - kontinentalni švedski sto.

HOTEL CA BRUGNERA 4* - Brugnera, oblast BrugneraVia Villa Varda, 4 - 33070 Brugnera, Italija http://www.cabrugnera.com/
Hotel se nalazi u mirnoj oblasti na granici oblasti Veneto i Friuli. Hotel je udaljen oko 75 km od luke Punto Sabioni. Sve sobe poseduju toalet (T/WC), TV, klima uredjaj radio i mini-bar.Hotel u svom sastavu ima jos i recepciju, bar, 2 bazena, restoran, parking.Dorucak se sluzi na bazi svedskog stola.
1.dan BEOGRAD...            
Predviđeno vreme polaska autobusom iz Beograda sa parkinga muzeja 25 maj-kuća cveća u 22 h. (osim prazničnih polazaka koji su u 20h). Vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa usputnim zadržavanjem radi graničnih formalnosti i odmora ...

2.dan...TRST - PALMANOVA -OKOLINA  LIDO DI JESOLA
...dolazak u Trst u jutarnjim satima, kraća šetnja centrom grada sa obilaskom srpske crkve Sv. Spiridona. Oko podne odlazak u veliki trgovački centar Palmanaova Outlet Village. Popodne dolazak i smeštaj u hotel u okolini Lido Di Jesola i slobodno vreme. Noćenje...

3.dan OKOLINA  LIDO DI JESOLA  - PADOVA - VERONA - OKOLINA LIDO DI JESOLO 
Doručak. U prepodnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska Padove i Verone. Obilazak Padove, grada u kome su svoj pečat ostavili umetnici poput Đota i Donatela. Nakon obilaska Padove, obilazak Verone: Amfiteatar "Arena", Trg Bra, Julijina kuća... U poslepodnevnim časovima povratak u hotel u okolini Lido di Jesola. Noćenje.

4.dan OKOLINA  LIDO DI JESOLO  - VENECIJA ... BEOGRAD 
Doručak. Posle doručka napuštanje hotela i odlazak (fakultativno) u Veneciju grupno ili individualno. Vožnja autobusom do luke Punta Sabbioni ili Tronchetto, vožnja brodom - vaporetom do venecijanskog pristaništa. Razgledanje Venecije : Venecija nekada srednjovekovna aristokratska (Mletačka) Republika, danas je jedan od najprivlačnijih turističkih gradova u Evropi. Grad izgrađen na 120 ostrva, ima 177 kanala i oko 400 mostova. Razgledanje Duždeve palate i cr. Sv. Marka na veličanstvenom renesansnom trgu Sv. Marka, šetnja uskim trgovackim ulicama ispresecanim kanalima do cuvenog mosta Rialto, mogucnost vožnje gondolom po kanalu. Slobodno vreme. Kasno popodne povratak brodom (grupno ili individualno) u Punta Sabbione ili Tronchetto i nastavak putovanja autobusom prema Beogradu... Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora...

5.dan BEOGRAD
...dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima i iskrcavanje na mesto polaska. (Kraj usluga).
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

TLL

Organizator putovanja je turistička agencija Travelland, broj licence OTP 123/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Travelland. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama