Sentido Djerba Beach

Djerba, Tunis

Opis destinacije

Đerba ima blagu klimu, plodnu zemlju, brojna stabla palmi i maslina, a skoro čitavo ostrvo podeljeno je na menzele, velika, tradicionalna porodična imanja. Sačuvan je miran, lokalni način života, tako da Đerba pruža jedinstvenu priliku za upoznavanje tipičnog Tunisa. Sa kopnom je povezana nasipom sa mostom, koji vodi ka Zarzisu. Nasip su izgradili Feničani, delimično ga je uništio turski pirat Dragut u XVI veku, a tek od 1953. godine je ponovo u upotrebi. Drugi način da se dođe na kopno je barža iz mesta Ajim. Đerba ima ljupke gradiće, orijentalne prodavnice pune zanimljivih suvenira i kvalitetnih lokalnih proizvoda, restorane sa svežom morskom hranom, brojne kafiće, čuveni Djerba Explore Park sa farmom krokodila, nekoliko atraktivnih, etnografskih muzeja, koji su odlična prilika za upoznavanje sa prošlošću ostrva i očuvanom tradicijom. Ostrvo je gotovo čitave godine moguće obilaziti i biciklom. U zimskim mesecima na ostrvu se skupljaju crveni flamingosi. Đerba je poznata po prelepim, dugačkim peščanim plažama, zadivljujućim izlascima i zalascima Sunca, brojnim dobrim, kvalitetnim hotelima i raznovrsnim sportovima na vodi. Tokom cele godine na ostrvu se održavaju razne manifestacije. Možete da učestvujete u svadbenoj povorci u kojoj je mlada, praćena sviračima, skrivena na vrhu kamile, ili da gledate Gugu plesače. Takođe, Đerba je izuzetna polazna tačka za istraživanje južnih delova Tunisa i Sahare.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

LOKACIJA:
Na severo-istočnoj strani poluostrva smešten je hotel Sentido Djerba Beach. Od aerodroma Djerba Zarziz udaljen je 25 km. Od grada Houmt Souk deli ga 15 km a od mesta Midoun samo 5 km.

HOTELSKA PONUDA:
Recepcija, restoran, snek bar i bar na plaži, kafe. Spoljašnji i unutrašnji bazen, fitness centar, wellness centar, hamam/sauna. Menjačnica, prodavnica, salon lepote, igralište za decu. Teniski teren, stoni tenis, golf teren na 3 km udaljenosti od hotela, igraonica. Wifi internet je beslatan i dostupan na javnim površinama hotela. Pojedine hotelske usluge zahtevaju prethodnu rezervaciju, doplatu ili depozit koji se vraća prilikom odlaska.

SMEŠTAJ:
Raspolaže sa 246 klimatizovanih soba sa balkonom ili terasom. Sve sobe imaju kupatio (kada ili tuš, fen), sat TV, telefon, sef, mini frižider.

PLAŽA:
Široka peščana hotelska plaža. Suncobrani i ležaljke su uključeni u cenu za goste hotela kako na plaži tako i na bazenu. Peškiri za bazen i plažu uz depozit, do raspoloživosti.

USLUGA:
All inclusive prema hotelskim pravilima.

www.sentidodjerbabeach.com-tunisia.com
Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

Prilikom potvrde aranžmana uplaćuje se avans od 30% ukupne cene aranžmana. Ostatak se uplaćuje najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

gotovinom

čekovima građana na 6 rate (za individualne klijente)

Aerodromske takse i doplate za gorivo ne mogu se plaćati na rate, već se plaća u celosti prilikom rezervacije ili uz poslednju uplatu, a najkasnije pre polaska.

SNL

Organizator putovanja je turistička agencija Sunline Travel, broj licence OTP 177/2020 kategorija licence A35. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Sunline Travel.

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.