Seher Sun Palace Resort & Spa

Side, Turska

Opis destinacije

Side je turističko mesto poznato po dugim peščanim plažama, luksuznim hotelima i bogatom zelenilu. Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova, nalazi se na oko 75 km od aerodroma u Antaliji. U ovom gradiću možete pronaći brojne ostatke prošlosti, a jedna od posebnih atrakcija je upravo rimski amfiteatar koji je nekada mogao da primi do 20 000 gledalaca i koristio se za borbe gladijatora, a poznati su i vizantijska bazilika i hram Apolona i Atine. Regija koja se posebno izdvaja po svojoj prirodnoj lepoti jeste Sorgun, prepoznatljiva je po gustim borovim šumama i divnim peščanim plažama.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen 55 km od aerodroma u Antaliji , a 6 km od grada Side. Izgrađen je 2011. godine, poslednji put je renoviran 2019. godine i prostire se na površini od 11.000 m².

Plaža:
Hotel je udaljen od sopstvene peščane plaže 300 m. Bar na plaži, ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela. Zamena peškira za plažu se naplaćuje.

Sobe:
Hotel se sastoji od tri petospratne zgrade koje raspolažu sa: 178 standardnih soba (3 sobe su namenje za osobe sa posebnim potrebama, max 3 osobe, 26 m²), 109 dvosobnih porodičnih apartmana (dve sobe odvojene vratima, max 4 osobe, 32 m²). Sve sobe imaju: individualni klima uređaj, telefon, bežični internet (besplatno), TV, mini bar (besplatno), sef (uz doplatu), TV, tuš kabina, fen za sušenje kose, balkon.

Hotelski sadržaj:
Glavni i 2 a’la carte restorana (turski i riblji – doplaćuje se uz rezervaciju), dijetalni meni, 4 bara, 4 sale za konferencije (100-500 osoba), 2 spoljašnja bazena, unutrašnji bazen (radi sezonski), 3 vodena tobogana, teretana, aerobik, odbojka na pesku, stoni tenis, boćanje, teniski teren, pikado, diskoteka, animacija, dečiji meni, dečije igralište, dečiji klub (4-12 godina), dečiji bazen i vodeni tobogan. Plaća se: doktor, frizer, spa centar, parna soba, đakuzi, masaža, sauna iznajmljivanje teniskih rekvizita i osvetljavanje teniskog terena, bilijar, sportovi na vodi, internet kafe.

Način služenja obroka: 
Švedski sto

Kontakt: 
Tel: +90 242 777 00 11

www.seherhotels.com
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.