Protels Grand Seas Resort

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti iz puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na više od 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim načinom života daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u južnom delu Hurgade, na oko 10km od aerodroma i oko 15km od centra Hurgade. U neposrednoj blizini hotela se nalazi Hurghada Aquarium i Senzo Mall.

Opšti podaci
Hotel u ponudi ima 226 smeštajnih jedinica. Gostima su na raspolaganju brojni restorani, barovi, bazen za odrasle i decu, kao i celodnevna animacija koja upotpunjuje boravak. Svojom lokacijom i sadržajima predstavlja odličan izbor za goste svih uzrasta.

Za decu tu su kids club (4-12 godina), dečiji bazen i dečiji meni.

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj lepo uređenoj peščanoj plaži sa postepenim ulazom u more. Upotreba suncobrana i ležaljki se je besplatna za goste hotela. 

Smeštaj
Hotel raspolaže sa 226 smeštajnih jedinica i sve imaju imaju balkon/terasu, klimu, SAT TV, telefon, mini bar, ketler, sef, fen za kosu. 

Standard sobe su veličine oko 42m². 
Junior suite su veličine oko 54m². 
Deluxe family sobe su veličine oko 70m², sastoji se od spavaće i dnevne sobe. 

Plaća se: room service.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Pored glavnog restorana Le Petit Soleil, hotel ima u ponudi i à la carte restoran Le Byblos (bliskoistočna i libanska kuhinja). Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova – Cafe De Paris, La Boheme i Le Saxophone. 

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Lekar, menjačnica, prodavnice, frizer, konferencijska sala, taxi usluga.

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima bazen za odrasle sa 4 jacuzzi-ja i bazen za decu, teniski teren, boćanje, aerobik, pikado, vaterpolo, odbojka na pesku, stoni tenis, bilijar, gimnastika u vodi i razne dnevne aktivnosti, Wi-Fi internet.

Plaća se: sportovi na vodi.

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da korist teretanu.

Plaća se: jacuzzi, sauna, masaže i sve ostalo van koncepta.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama