Prag

Nova godina, Češka

već od 169€

Opis destinacije

Zovu ga gradom stotine tornjeva, zlatnim gradom i majkom svih gradova. Pogled na panoramu ovog slovenskog grada na Vltavi ostaviće vas bez daha ...Mnogi tvrde da je Prag najromantičniji, najlepši i najočuvaniji grad Evrope. Od 10. veka on je dom prinčeva, kraljeva, careva i predsednika, savršen sklad gotike, renesanse, baroka i art nuoveau-a.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
PRAG 
PO JEDINSTVENOJ, PRODAJNOJ CENI / SVE UKLJUČENO U CENU: 
AUTOBUSKI PREVOZ + SMEŠTAJ + PANORAMSKO RAZGLEDANJE GRADA 
AUTOBUSOM – 6 DANA 3 NOĆENJA 
SPECIJALNA PONUDA VAŽI ZA REZERVACIJE DO 31.10.2022 !!! 

PO JEDINSTVENOJ, PRODAJNOJ CENI / SVE UKLJUČENO U CENU U € PO OSOBI
POLAZAKAparthotel EDEN 3*
29. Decembar169€
SPECIJALNA PONUDA VAŽI ZA REZERVACIJE DO 31.10.2022 !!!

ARANŽMAN OBUHVATA Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) na bazi tri noćenja sa doručkom u hotelu u Pragu, obilaske prema programu putovanja, usluge vodiča- pratioca za vreme trajanja aranžmana, troškove organizacije putovanja. 

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje, obaveznu boravišnu taksu koja iznosi 2 € dnevno po osobi, plaća se na recepciji hotela, fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera ) kao i potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike, individualne troškove i ostale nepomenute troškove. 

POPUSTI I DOPLATE: Jednokrevetne sobe se rade isključivo na upit i doplata iznosi 59 € za hotel Eden na cenu aranzmana. Dete od 0 - 11,99 godina u sobi sa dve punoplatežne osobe ostvaruje popust od 10€ na redovnu cenu aranžmana. Po specijalnoj ceni deca ne ostvaruju popust. Po ovom programu  ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz. 

CENA FAKULTATIVE: Čari Praga noću – 10 €; Vožnja brodom 15 € odrasli /10 € deca do 11,99 god ; Češki Krumlov – 30 € odrasli/25 € do 11,99 god Karlove  Vari - 25 € odrasli /20 € do 11,99 god; Drezden - 35 € odrasli /20 € deca (ova fakultativa će zavisiti od uslova ulaska u Nemačku koji u tom momentu budu  na snazi ). O uslovima ulaska u Nemačku upoznajte se na sajtu https://www.mfa.gov.rs/lat/gradjani/putovanje-u-inostranstvo/covid-19-uslovi-za putovanje. Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 30 putnika - a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena  fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta može ponuditi korigovane, više cene u odnosu na  zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate a u skladu sa mogućnostima organizatora fakultativnog izleta – ino partnera). Izvršilac usluga  u mestu odredišta je inopartner. Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner. Ukazujemo putnicima da, imajući u vidu datum  formiranja programa putovanja i datum realizacije fakultativnog izleta, može doći do bitnih promena imperativnih uslova, koji se tiču kretanja, prelaska  granice, mera zaštite, vakcinalnih uslova i slično, što može uticati na sadržaj fakultativnog programa , pa i potpunu ili delimičnu nemogućnost realizacije  izleta , što organizator fakultativnog programa, ne može unapred predvideti. 

Hotel Aparthotel EDEN***
www.apartmanyeden.cz 

renoviran hotel apartmanskog tipa  koje se nalazi u mirnom delu Praha 10 u blizini trgovačkog centra Eden. Do grada se stiže autobusom (bus stanica na oko 400m udaljenosti) ili tramvajem broj 22 koji vozi direktno do srca grada (do stanice se stiže za oko osam minuta pešice). Smeštaj je u apartmanima koji se sastoje od  spavaće soba, dnevnog boravka , TWC, balkon, TV
1.DAN putovanja /29.12. cetvrtak/ BEOGRAD – PRAG 
Sastanak grupe u 16.15 h ( radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici „ BAS “ ,  sa predviđenih perona od 34 do 41 ( ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve  ulice ( preko puta hotela Prezident ). Predviđeno vreme polaska u 17.00 h. Vožnja preko Novog Sada, Subotice, Mađarske,  Slovačke sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.  

2.DAN /30.12. petak /PRAG  
Dolazak u Prag u prepodnevnim satima. Po dolasku panoramsko razgledanje grada – pešačka tura (Hradčani, Kraljevski dvorac,  katedrala Sv.Vita, Karlov most, Staromesne namjesti, Vaclavske namjesti...). Nakon razgledanja smeštaj u hotel. Slobodno  vreme za individualne aktivnosti ili fakultativno mogućnost organizovanja izleta Čari Praga noću - šetnja Vaclavskim namjestima,  ulica Na prikope, Trgom republike, ulica Celetna, Staromesnim namjestima, šetnju završavamo u Jevrejskoj četvrti. Dolazak do  centra gde počinje izlet kao i povratak u hotel je u sopstvenoj organizaciji. NOĆENJE. 

3.DAN /31.12. subota / PRAG Fakultativno DREZDEN / PRAG 
DORUČAK. Slobodan dan u Pragu ili fakultativni, celodnevni izlet u Drezden, jedan od najlepših nemačkih gradova koji s ponosom  nosi epitet »Firenca na Elbi«: Katedrala, Opera, Cvinger, Brul terasa i prijatna šetnja pored reke Elbe. Drezden takođe  preporučujemo i ljubiteljima šopinga koji je u ovom gradu pravo zadovoljstvo. U večernjim satima doček Nove Godine na praškim  trgovima i ulicama (individualno). Srećna Nova godina!!!! NOĆENJE. 

4.DAN /01.01. nedelja / PRAG /Fakultativno - ČEŠKI KRUMLOV / PRAG 
DORUČAK. Sobodan dan u Pragu ili odlazak na fakultativni izlet za Češki Krumlov, čarobni srednjevekovni grad, koji je smešten  iznad reke Vltave, a pod zaštitom Unesco-a od 1992 godine. Sam grad je nastao u 13 veku i razvijao se oko zamka koji dominira  gradom, a drugi je po veličini u Češkoj ,odmah iza Hradčana. Grad je impresionirao brojne umetnike pa tako i ne začudjuje što su  filmovi "Hostel" i "Iliuzionista" snimljeni upravo u ovom bajkovitom gradu. Po dolasku informativno razgledanje grada , šetnja do  dvorca uskim gradskim uličicama kao i do crkve Sv.Vita i galerije Egona Šilea. Slobodno vreme za individualno razgledanje.  Povratak u Prag u popodnevnim satima. Ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti, a mi Vam preporučujemo fakultativno vožnju brodom po Vltavi gde ćete uživati u romantičnom pogledu na znamenite lokalitete uz zvuke čuvenog Bedžiha Smetane. NOĆENJE 

5.DAN /02.01 . ponedeljak / PRAG / Fakultativno KARLOVE VARI / SUBOTICA / NOVI SAD / BEOGRAD  DORUČAK. Napuštanje hotela posle doručka i fakultativni izlet Karlove Vari - najpoznatiju banju Evrope gde su boravili mnogi  evropski vladari, vrhunski slikari, pesnici... Povratak u Prag u popodnevnim satima.. Slobodno vreme za individualno razgledanje  do 17.00 h kada je predvidjen polazak grupe sa dogovorenog mesta ka Srbiji. Noćna vožnja preko Subotice i Novog Sada uz kraća  usputna zadržavanja radi odmora i carinskih formalnosti.... 

6.DAN /03.01. utorak/ BEOGRAD  
..Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska je u jutarnjim satima (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj  programa.  
Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke za efektivu, na dan uplate.

-40%  po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski
-Platnim karticama najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili preostali iznos do pune cene aranžmana u 2 jednake mesečne rate bez kamate - čekovima građana koji se deponuju prilikom rezervacije

ARG

Organizator putovanja je turistička agencija Argus Tours, broj licence OTP 89/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Argus Tours. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama