Porfi Beach Hotel

Nikiti, Sitonija

Opis destinacije

Sitonija nazivaju još i „parkom Halkidikija“. Idealno je mesto za one koji na odmoru priželjkuju vrhunski smeštaj u okruženju nedirnute prirode. Peščane plaže, mali zalivi i svežina borovih šuma je ono što ovde posebno privlači turiste.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Kompleks Porfi Beach nalazi se na zapadnoj obali poluostrva Sitonija u bujnom mediteranskom zelenilu. Hotel je udaljen 3,5 km od mesta Nikiti – najvećeg centra za proizvodnju meda u Grčkoj. Od mesta Metamorfossi je udaljen 2,5 km, a od Neos Marmarasa 24 km. Aerodrom u Solunu nalazi se 85 km od hotela. Renoviran je 2012. godine.

Plaža:
Hotel se nalazi na peščano-šljunkovitoj plaži. Suncobrani i ležaljke na plaži se doplaćuju. Peškiri za plažu se iznajmljuju uz depozit.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, a la carte restoran, bar, bar na plaži, bar na bazenu, suncobrani i ležaljke oko bazena (besplatno), sefovi na recepciji (uz doplatu), igralište za decu, usluga čuvanja dece (uz doplatu), bilijar (uz doplatu na licu mesta), dnevne animacije, TV sala, soba sa video igrama,  wi-fi internet dostupan u javnim delovima hotela (uz doplatu na licu mesta), bazen sa delom za decu, teniski teren (uz doplatu), mini market u sklopu kompleksa, parking, usluge slanja faksa i prostorija za odlaganje prtljaga.

Sobe:
Hotel poseduje 87 soba koje sadrže: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klima uređaj, TV, mali frižider, fen, krevetac za bebe (na upit/bez doplate), balkon ili terasu, telefon i sef (uz doplatu).
Promo  sobe su površine oko 20m².Smeštene su u prizemlju.Namenjene su smeštaju 2 osobe.U promo sobama,koje su u posebnom delu dvorišta, nalazi se francuski ležaj ili dva odvojena standardna ležaja.
Standardne  sobe su površine oko 20-22 m² .Namenjene su smeštaju 2 osobe.U standardnim sobama se nalazi francuski ležaj ili dva odvojena standardna ležaja.
Superior sobe su površine oko 23-25 m² ,namanjene su smeštaju 2 do 3 osobe i u njima se nalazi jedan francuski ležaj ili dva standardna  i sofa.
Junior suite  je nešto veća smeštajna jedinica, površine oko 37-40 m².Prostor se sastoji iz kombinovane dnevno-spavaće sobe u kojoj su francuski ležaj ili dva standardna ležaja i sofa.
Superior porodična(family) soba,površine oko 28-32 m² ,namenjena je smeštaju 2 do 4 osobe.Sastoji se iz kombinovano dnevno-spavaćeg dela u kome se nalazi jedan francuski ili dva standrdna ležaja i sofa na razvlačenje.
Porodični(family) suite je površine oko 47m²,namenjen smeštaju 2 do 4 osobe.Sastoji se iz spavaće sobe u kojoj se nalazi francuski ležaj i dnevnog boravka u kome se nalaze dve sofe.
Usluga:
Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom ili polupansion. Obroci se služe po principu švedskog stola/samoposluživanje.

Kontakt:
http://www.porfi.gr/en/

Napomena:
Smešten u borovoj šumi na prelepoj plaži pruža spokojan i opuštajući odmor. Jedan od najtraženijih hotela na Sitoniji je upravo Porfi Beach, kako zbog svoje usluge i prijateljske atmosfere tako i zbog hotelskih sadržaja, lokacije i prirode koja ga okružuje. Do mesta Nikiti lako se može stići i gradskim prevozom, jer je autobusko stajalište samo 50 metara od hotela.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.