Pharaon Azur Resort

Sahl Hasheesh, Egipat

Opis destinacije

U jednom od najlepših zaliva na Crvenom moru u Egiptu, opasanom peščanom plažom, dugom 12 kilometara, nalazi se ekskluzivno turističko naselje Sahl Hasheesh, raj za ljubitelje ronjenja i golfa. Sahl Hasheesh, u prevodu Zelena dolina, nalazi se na oko 20 kilometara južno od Hurgade, a krase ga mnogobrojni luksuzni hoteli. Specifičan je po tome što ima lagunu sa najbolje očuvanim koralnim grebenima, pa se može pohvaliti bogatim podvodnim svetom. Ovo simpatično i ekskluzivno mesto pozitivno iznenađuje svoje posetioce, što dugim peščanim plažama, što nesvakidašnjim sportovima kao što su golf, ronjenje, kitesurfing.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u Sahl Hasheesh, oko 18km od centra i oko 12km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel se prostire na površini od 210.005m2) – i u ponudi ima 357 smeštajnih jedinica. Predstavlja spoj egipatskog i modernog stila, a zbog svog sadržaja preporučuje se gostima svih uzrasta. Gostima su na raspolaganju bazeni, restorani i barovi.

Za decu tu su igralište i bazen.

Plaža
Hotel ima svoju 400m dugačku peščanu plažu, jedan manji deo je sa koralnim grebenom, koji  privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna  zona sa plitkom vodom. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane. 

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 357 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, mini bar, fen za kosu, ketler, sef. 

Plaća se: room service, telefon. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima glavni restoran, italijanski a la carte i kineski a la carte restoran. Gostima su na raspolaganju barovi Pool Bar, Lobby Bar i Beach Bar.

Plaća se: a la carte restorani, sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Usluga pranja i peglanja veša, prodavnice, parking, rent-a-car, doktor, menjačnica. 

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima dva bazena na otvorenom, jedan zatvoreni bazen, dečiji bazen, teren za tenis, teren za fudbal, teren za skvoš, teren za odbojku, stoni tenis, mini fudbal, košarku.

Plaća se: Wi-Fi internet, osvetljenje teniskih terena, sportovi na vodi. 

Spa & wellness
Gosti hotela mogu bez doplate da koriste teretanu.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama