Pashas Princess Hotel

Kemer, Turska

Opis destinacije

U Kemeru, turskom letovalištu na zapadnoj obali Antalijskog zaliva, nalazi se baš sve ono što vaš odmor može učiniti idealnim. Atrakcija ovog turističkog centra okupanog sunčevim zracima od jutra do večeri je pre svega njegova prirodna lepota. Zaleđe obraslo četinarima, duge i uglavnom šljunkovite plaže u manjim ili većim uvalama, savršeni klimatski uslovi... Brojni hoteli s fascinantnim komforom i sadržajima, mogućnost za dobar šoping uz duge šetnje, izlazak u neki od brojnih restorana ili provod u diskoteci i klubovima, samo su delić iz ponude ovog tipično sredozemnog grada. Kemer je savršeno mesto za odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi u mestu Čamjuva, 5 km od Kemera , 60 km od aerodroma u Antaliji i 55 km od centra Antalije. Hotel je izgrađen 1997 god.

Plaža:
Hotel je udalljen 200 metara od šljunkovite plaže.

Sadržaj:
Restoran, spa centar, fitness centar, pikado, stoni tenis, biblioteka, iznajmljivanje bicikala, bar, bar na plaži i pored bazena, poslovni centar, fax/fotokopir, bežični internet, ren-a-car, suvernirica, lift, ostava za prtljag, menjačnica, usluga pranja i peglanja veša, sauna, spoljašni bazen, tursko kupatilo, masaža, parking, animacioni program, uživo muzika, odbojka na plaži.

Sobe:
Hotel ima ukupno 84 soba. Standardne sobe (26m2, max 2+1 osoba). Sve sobe imaju: centralnu klimu, mini bar (bezalkoholna pića), sef (besplatno), aparat za kafu i čaj, LCD-TV, direktna telefonska linija, fen za sušenje kose,  balkon.

Usluga: 
All inclusive

Kontakt:
Tel: +90 242 824 75 02
Fax:
www.pashaprincess.com

Napomena:
Hotel prima samo odrasle osobe preko 15 godina.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.