Pariz,

Pariz, Francuska

već od 739€

Opis destinacije

Pariz - „Grad svetlosti", glavni i najveći grad Francuske, smešten na obalama reke Sene. Kao globalni centar mode, umetnosti, gastronomije i kulture zasluženo privlači ogroman broj turista svake godine. Široki bulevari,veličanstveni trgovi, mnogobrojni kulturno istorijski spomenici i živopisni kvartovi su pod zaštitom UNESCO-a. Notr Dam, najposećeniji muzej na svetu Luvr, Ajfelov toranj, kvart Opere, Jeliseljska polja, Trijumfalna kapija, dvorac Versaj... samo su neki od svedoka bogate istorije ovog grada koji se moraju doživeti barem jednom u životu!

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
FRANCUSKA
PARIZ - USKRS I DAN RADA!!!

Cenovnik
TERMIN / SOBA01.05.24.
05.05.24.
Dvokrevetna soba, Standard€739
Dvokrevetna soba sa pomoćnim ležajem, Standard€739
Jednokrevetna soba, Standard€939

Cena uključuje
- Povratni avio prevoz na relaciji Beograd-Pariz-Beograd avio kompanijom  Wizz Air
- Aerodromske i YR taksa. Aerodromske takse su podložne promeni do dana polaska na putovanje. Deca 0-2 godine ne placaju aerodromske takse ( avio kompanija Air Serbia)
- Smeštaj na bazi 4 noćenja sa doručkom u hotelu prema programu u standardnim dvokrevetnim, jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem
- Transfer na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom
- Panoramsko razgledanje grada
- Asistencija lokalnog vodiča na srpskom jeziku (ne podrazumeva svakodnevnu i celodnevnu asistenciju)

Cena ne uključuje
- Troškovi fakultativnih izleta i poseta, ulaznice za muzeje i lokalitete
- Putno zdravstveno osiguranje (mogućnost pribavljanja u agenciji)
- Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Pariz koja se plaća na recepciji hotela. Za hotel Ambassadeur oko 5eur po osobi po noći
- Čekiranje na aerodormima kod letova preko Wizz Air-a
- Čekirani prtljag kod polazaka preko Wizz Air-a

Cene fakultativnih izleta po osobi: (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 12 putnika).
- PEŠAČKA TURA - Prevoz metroom. Cena izleta: 40 €
- LUVR - (Prevoz metroom) Cena izleta (sa ulaznicom i vodičem) : 70 € odrasli / 55 € deca
- VERSAJ - (Prevoz vozom ili metroom) Cena izleta (sa ulaznicom za dvorac) : 75 € odrasli / 60 € deca
- KRSTARENJE SENOM - 25 € odrasli / 20 € deca
- MOULIN ROUGE / CRAZY HORSE (samo za odrasle) - Individualni odlazak na predstavu u neki od čuvenih pariskih kabarea. Cena: 125 € - 135 €

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika a organizovani su od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

AMBASSADEUR 3* 

Odlično lociran hotel! Nalazi se u 17-om arondismanu na manje od 300 metara od metro stanica Brochant i La Fourche, 700 metara od trga Batinjol, 2,5km od Sakr Ker i Monmartra, oko 2,1 km od Opere i oko 3 km od Trijumfalne kapije. Idealna je polazna tačka za sve individualne obilaske. Hotel ima recepciju, restoran, bar, lift i besplatan bežični internet. Sobe su standardno opremljene: kupatilo (T/WC), TV, fen, bežični internet, individualna klimatizacija i grejanje, radni sto, garderober, sef i telefon. Doručak je kontinentalni švedski sto.

https://www.hotel-ambassadeur-paris.com/en/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=mybusiness
DAN 1.
BEOGRAD - PARIZ - RAZGLEDANJE GRADA
Dolazak na aerodrom "Nikola Tesla", dva sata pre poletanja aviona. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Pasoške i carinske formalnosti. Poletanje aviona za Pariz u 12:50h (let WIZZ Air). Sletanje u Pariz, aerodrom "Beauvais" u 15:30h. Pasoške i carinske formalnosti. Polazak na panoramsko razgledanje Pariza: Veliki bulevari, Trg Opere, Trg Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trg Trokadero, Ajfelova kula, Marsovo polje, Vojna škola, kompleks Invalida, ostrvo Site, katedrala Notr Dam... Transfer do hotela u Parizu. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

DAN 2.
PARIZ - PEŠAČKI RAZGLED IZLET - KRSTARENJE SENOM
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog izleta pešački razgled grada - upoznavanje sa boemskom četvrti Pariza. Nakon zajedničkog obilaska slobodno vreme za individualnu šetnju gradom. Mogućnost fakultativnog izleta krstarenje Senom, upoznavanje sa Parizom iz jednog sasvim drugog ugla. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

DAN 3.
PARIZ - LUVR
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnocti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta za Luvr. Luvr je najposećeniji muzej na svetu Luvr, gde je i sam ulaz po sebi umetničko delo. U muzeju Vas čeka najveća kolekcija istorijskih umetničkih dela na svetu koju vredi videti, od egipatskih mumija i Hamurabijevog zakonika do Miloske Venere i Leonardove Mona Lize. Muzej je star vekovima i spontano se menjao kako su se u Parizu menjale političke i društvene prilike, ali je ipak uspeo da očuva svu lepotu i veličinu ljudske genijalnosti među svojim zidovima, čineći ih pristupačnim svakome i tako je postao jedan od najznačajnijih istorijskih simbola stila i manira Pariza. Nakon obilaska muzeja slobodno vreme. Individualni povratak u hotel. Noćenje.


DAN 4.
PARIZ - VERSAJ
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta za Versaj. Versaj je kraljevski impozantni dvorski kompleks sa ogromnim parkom - koji se smatra najraskošnijim u Evropi - izgrađen je i dograđivan po nalogu Luja XIV (1643 - 1715) sa idejom glorifikacije Francuske i njene monarhije. Od 1682. kada je dvor preseljen iz Pariza u Versaj, do početka Francuske revolucije (1789) ova ogromna palata sa fasadom od 570 m i oko 1840 prostorija, bila je tokom 18. veka centar apsolutističke vlasti još samo dvojice kraljeva iz dinastije Burbona, Luja XV i Luja XVI. Versajski dvorac je pretvoren u Francuski istorijski muzej (1837) a broj prostorija je danas sveden na oko sedamsto. Tokom posete obilaze se: Veliki kraljevski apartmani, Kraljičini apartmani i čuvena "Dvorana ogledala. Nakon obilaska slobodno vreme u vrtovima dvorca. Povratak u centar. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

DAN 5.
PARIZ - BEOGRAD
Doručak. Napuštanje soba. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma u Parizu. Dolazak na aerodrom "Beauvais" dva sata pre poletanja aviona. Individualna prijava za let (čekiranje) i predaja prtljaga. Pasoške i carinske formalnosti. Poletanje aviona za Beograd u 20:45h (let Wizz Air). Dolazak u Beograd u 23:10h. Po dolasku u Beograd, pasoške formalnosti, preuzimanje prtljaga i carinska kontrola. Kraj programa.
- Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

- gotovinski-prilikom rezervacije uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje.

- uplatom preko računa -prilikom rezervacije uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje.

TLL

Organizator putovanja je turistička agencija Travelland, broj licence OTP 123/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Travelland. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.