Paradise Bay Hotel

Mellieha, Malta

Opis destinacije

Malta je uvek atraktivna i interesantna, kako za odmor i uživanje, tako i za obilaske brojnih istorijskih sadržaja ove države. To je mala i gusto naseljena ostrvska država, koju sačinjava arhipelag usred Sredozemnog mora, na jugu Evrope. Klima je sredozemna sa izuzetno blagim zimama, što je jedna od glavnih pogodnosti za prijatan odmor tokom većeg dela godine. Kultura Malte je spoj mnogih kultura koje su tokom vekova bile u dodiru sa ostrvom, što posetu ovom letovalištu čini dodatno zanimljivom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se na oko 3km od naselja Mellieha, od glavnog grada Valeta je udaljen oko 25km i oko 30km od aerodroma.

Plaža
Hotel poseduje privatnu peščanu plažu, pogodnu za plivače i ljubitelje sportova na vodi i ronjenja. Ležaljke i suncobrani na plaži i peškiri su besplatni (uz depozit ).

Plaćaju se: sve aktivnosti Bluewaves Watersports centara.

Smeštaj
Sve standardne sobe su veličine oko 30m2 sadrže kupatilo, fen za kosu, klimu, satelitsku TV, sef, mini bar, wi fi internet i balkon.
Plaća se: telefon.
Hrana i piće
Hotel pruža uslugu noćenja sa doručkom i polupansion  – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored tri glavna restorana, poseduje i 2 bara, od kojih jedan na plaži .

Ostali sadržaji
Hotel poseduje četiri bazena od kojih su tri otvorena i jedan zatvoreni koji se greje tokom zimskog perioda. U svojoj ponudi hotel ima teniski teren, dečje igralište, mini market, suvenirnicu,fitnes.


Plaćaju se: svi tretmani za negu i ulepšavanje, sportovi na vodi, škola ronjenja i oprema za ronjenje, sportovi na vodi, škola ronjenja i oprema za ronjenje, parking, suvenirnica, mini market.

Sport i zabava
Sportovi na vodi i kursevi ronjenja sa stručnim instruktorima na raspolaganju su tokom cele godine. Bazen koji se greje u zatvorenom radi tokom hladnijih meseci. Saunu i hidromasažnu kadu možete da koristite na zahtev, a obezbeđeni su i popusti na cene masaža. Objekat takođe raspolaže teniskim terenom i dečijim igralištem.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.