Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
NESTVARNA PRIRODA BALKANA
BIHAĆ – JAPODSKI OTOCI – NACIONALNI PARK UNA – PLITVIČKA JEZERA
3 dana / 2 noćenja / autobusom
02.05. – 04.05.2024.

CENA ARANŽMANA: 189€
SAJAMSKI POPUST DO 01.03. – 149 €

ARANŽMAN OBUHVATA:
– Prevoz autobusom turističke klase na navedenoj relaciji / (mesta se određuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju),
– Smeštaj u hotelu 3* ili 4* u 1/2 i 1/3 sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom,
– Usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja,
– Troškove ogranizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
– Individualne troškove,
– Fakultativne izlete,
– Boravišna taksa – 1,1 € po osobi po noći – PLAĆA SE U AGENCIJI,
– Doplata za jednokrevetnu sobu – 50 € (isključivo na upit).

FAKULTATIVNI IZLETI:
– Nacionalni park Una i Japodski otoci (ulaznica za Nacionalni park Una, Štrbački buk i Martin brod uključena u cenu)– 40 €,
– Nacionalni park Plitvička jezera (u cenu je uključena ulaznica za Nacionalni park Plitvička jezera, lokalni vodič, vožnja brodićem i vožnja turističkim vozićem) – 50 €.

SVE CENE FAKULTATIVNIH IZLETA SU PODLOŽNE PROMENAMA DO POLASKA NA PUT!
SVE CENE IZLETA SU AKTUELNE U TRENUTKU OBJAVLJIVANJA PROGRAMA PREMA DOBIJENIM INFORMACIJAMA O CENAMA ULAZNICA DOBIJENIM OD STRANE PARTNERA / LOKALITETA!
AGENCIJA NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE PROMENE CENA ULAZNICA OD STRANE LOKALITETA!

NAPOMENE U VEZI FAKLUTATIVNIH IZLETA:
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene fakultativnih izleta su po osobi, minimum za realizaciju izleta je 25 putnika. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica i organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za muzeje i lokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta…Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, vremenskih uslova, rasporeda plovidbe brodova i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, ino partneru ili pratiocu grupe.

Korisni web sajtovi za ovo putovanje:
– Nacionalni park Una – LINK
– Japodski otoci – LINK
– Nacionalni park Plitvička jezera – LINK
– Restoran River dock – LINK

Hotel Emporium 4* – https://www.emporium.ba/
Hotel Emporium je urban i dizajnerski osmišljen hotel sa  veoma prostranim i luksuzno opremljenim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama koji se nalazi u samom centru Bihaća. Hotel ima vlastiti parking sa video nadzorom, restoran s izvrsnom gastronomskom ponudom i izborom vina, malom wellness i spa oazom, kongresnom dvoranom za poslovne susrete i proslave.
Hotel Emporium se nalazi 5 minuta šetnje od samog centra grada, nedaleko od dva najlepša nacionalna parka u regiji – Nacionalni park Plitvička jezera i Nacionalni park Una.
1. dan BEOGRAD – BIHAĆ
Polazak sa Novog Beograda pored Brankovog mosta, preko puta TC Ušće (bivša okretnica autobusa 43, a sadašnje stajalište autobusa br 60, skejt park) u 06:00 h (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje SMS obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska). Vožnja  prema Bihaću sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.
Dolazak u Bihać. Smeštaj u hotel. Razgled grada sa vodičem: skulptura Devojka sa Une, Kapetanova kula, ostaci crkve Svetog Antuna Padovanskog, Bihaćki sarkofag, Kameno turbe, džamija Fethije… Slobodno vreme. Noćenje.

2. dan                  BIHAĆ – NACIONALNI PARK UNA (fakultativno) – JAPODSKI OTOCI (fakultativno)
Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog izleta Nacionalni park Una – Japodski otoci. Odlazak do Nacionalnog parka Una. Posebno je zanimljivo to kako je ova reka dobila ime – Rimljani su je smatrali najlepšom rekom čitavog Rimskog carstva i zato su je nazvali ,,Una’’ što u prevodu znači jedina! 2008. godine, osnovan je Nacionalni Park Una. Poseta veličanstvenom slapu – Martinom brodu i slobodno vreme za uživanje u neverovatno lepim slapovima i vodopadima Une, i fantastičnom prirodnom okruženju. Nastavak puta ka Japodskim otocima. Kompleks se prostire na pet rečnih ada koje su međusobno povezane drvenim mostovima. Naziv je dobio po Japodima, antičkom plemenu koje je nastanjivalo područje reke Une, a specifični su po tome što su gradili sojenička naselja. U prirodnom okruženju Japodskih otoka nalazi se restoran u kojem možete probati domaće gastro specijalitete. Gledano iz vazduha, Japodski otoci imaju oblik srca, a sigurno je da će vam predivna Una i priroda oko nje ukrasti srce zauvek. Povratak u Bihać. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan BIHAĆ – PLITVIČKA JEZERA (fakultativno) – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela, pakovanje stvari u autobus i polazak ka Hrvatskoj. Mogućnost fakultativnog izlata do Plitvičkih jezera. Dolazak u nacionalni park “Plitvička jezera”. Obilazak u pratnji lokalnog vodiča, vožnja brodom po jezeru i panoramsko razgledanje iz voza. Slobodno vreme. Polazak ka Beogradu u kasnim popodnevnim časovima. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.
– Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja,

– Odloženo plaćanje na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak (60%) na 3  jednake mesečne rate, čekovima gradjana, realizacija  svakog 10. ili 20. u mesecu,

– Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina,

– Preko računa: uz profakturu 

MAY

Organizator putovanja je turistička agencija Mayak Tours, broj licence OTP 33/2021 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Mayak Tours. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.