Mitsis Royal Mare Luxury Resort Thalasso

Hersonisos, Krit

Opis destinacije

Krit je prestižna turistička destinacija, ostrvo koje se ponosi leptom Herakliona, magijom Hanje, renesansonom pričom Retimna, mirom zaliva Mirabelo gde je svoje mesto pronašao čarobni Agios Nikolaos. Krit je najjužnije, najsunčanije i najveće grčko ostrvo. Zbog izuzetno duge letnje sezone i veoma pogodne klime, kupališna sezona traje do kraja Oktobra meseca. Ovo ostrvo nestvarne lepote, bogate zaostavštine, zanimljivih ljudi i odlične kuhinje predstavlja fascinantan spoj, te ne čudi činjenica da mu se vraćaju mnogi koji ga jednom posete. Ponuda za odmor na ovom ostrvu jednako je bogata kao i sam Krit, koji se ponosi lepotom glavnog grada Herakliona, nesvakidašnjom arhitekturom Hanje, renesansnim obeležjima gradića Retimno i mirom zaliva Mirabelo čiji je ukras Agios Nikolaos... Ne zaboravite da su na Kritu uživali i grčki bogovi. Sledite njihovu mudrost. Obale Egeja čekaju na Vas.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Luksuzan hotelski kompleks smešten je na samoj plaži, pored hotela Cretan Village. Udaljen je oko 2 km od centra Hersonissosa, kao i od njegovog šetališta, brojnih barova, restorana, taverni, radnji. Do centra mesta može se stići pešice ili taxijem. Aerodrom u Heraklionu udaljen je 23 km od hotela.

Plaža:
Hotel na samoj plaži. Suncobrani i ležaljke na plaži uključeni su u cenu.

Sadržaj hotela: 
U sklopu hotela gostima je na raspolaganju 24h recepcija, 7 restorana, bar na plaži, 2 bara na bazenu, glavni bar, 2 spoljašnja bazena, časovi teniska (uz doplatu), teren za skvoš (uz doplatu), teren za golf, odbojka na plaži, mini golf, teretana, sauna (uz doplatu), salon lepote (uz doplatu),  internet kutak, wi-fi internet dostupan u javnim delovima hotela – besplatno,  sportovi na vodi (uz doplatu), peškiri za plažu (besplatno), suncobrani i ležaljke na plaži, dečiji klub za decu uzrasta od 4-12 godina, animatori,  večernja animacija, bilijar (uz doplatu). Od brojnih sadržaja izdvajamo Royal Mare Thalasso Spa centar koji je jedan od najpoznatijih u Grčkoj.

Sobe:
Hotel ima elegantno opremljenu 385 soba tipa "bungalow" ili "suite". Našim gostima su raspolaganju bungalovi tipa: bungalow i bungalow superior pogled vrt, bungalow pogled more. Kada su u pitanju komfornije sobe za više članova, možemo ponuditi sobu tipa "Junior suite sharing pool" koja ima direktan pristup bazenu koji je zajednički za nekoliko soba tog tipa. Sobe u bungalovima (oko 29m2) namenjene su za smeštaj 2 odrasle osobe i jedno dete i sastoje se od bračnog ležaja ili dva standardna ležaja, kao i sofe koja je predviđena za spavanje treće osobe. Mogu biti sa pogledom na vrt ili na more. U svom sastavu imaju: kupatilo (kada ili tuš kada), AC, fen, SatTV, sef (uz doplatu), ketler, frižider (mini bar na upit - uz doplatu), Wi-Fi, papuče i bade mantil, balkon ili verandu. Sobe tipa "Junior suite sharing pool" (oko 49m2) može da primi maksimum dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe i jedno dete, sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja, kao i dodatni ležaj za potrebe treće ili četvrte osobe, a koji može biti pomoćni. U svom sastavu imaju kupatilo (kada ili tuš), AC, fen, SatTV, sef, set za kafu ili čaj uz mogućnost svakodnevne dopune, ketler, frižider ili mini bar na upit - uz doplatu, Wi-Fi, papuče i bade mantil, balkon ili verandu, Nespresso aparat za kafu. Bebi krevetac na raspolaganju gostima besplatno u svim tipovima soba (obavezno najaviti prilikom rezervacije).

Usluga:
All inclusive. Obroci doručak, ručak i večera se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt: www.mitsishotels.com/en/hotels/royal-mare

Napomena:
Preporuka za goste koji žele miran odmor u ambijentu rizorta sa mnoštvo palmi i ukrasnog bilja.

1. dan BEOGRAD - KRIT
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krit (oko 110 minuta). Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRIT
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. Dan KRIT - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.