Mediterranean Resort

Paralia, Olimpska regija

Opis destinacije

Paralia je srce okruga Pieria, na 60 km od Soluna, u neposrednoj blizini planine Olimp i na 6 km od grada Katerini. Gradom vlada prijatna atmosfera, ljubazni domaćini koji odlično govore srpski jezik, niz simpatičnih restorana, bezbroj radnji i peščana plaža koja se pruža duž celog mesta su dovoljan razlog da svoj odmor provedete u Paraliji i da se ponovo vratite u ovo mesto.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:  Hotel Mediterranean resort je jedan od modernijih hotela Olimpske regije. Hotel Mediterranean resort  se nalazi u Paraliji, od plaže je udaljen 100 m, dok je od centra mesta udaljen takođe 100 m. Od grada Katerini je udaljen 8 km, dok je grad Solun udaljen 80 km.

Sobe:  Hotel Mediterranean resort  poseduje 68 smeštajnih jedinica u svom sastavu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe. Standard sobe imaju između 18-20m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, mini frižider, klima uređaj i balkon.

Hotelski sadržaj:  Hotel Mediterranean resort  u svom sastavu, ima glavni restoran u kome se poslužuju pansionski obroci. Pored ovoga hotel Mediterranean resort  ima glavni bar u okviru hotela kao i bar pored bazena, gde gosti hotela mogu da konzumiraju različite vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, sokova i kafa. Od ostalih sadržaja hotel ima rent a car, parking koji je besplatan, TV salu, usluge pranja veša, kao i usluge doktora na poziv. U blizini hotela se takođe nalaze mini market i prodavnica suvenira.

Sport i zabava:  Hotel Mediterranean resort  ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena čije je korišćenje besplatno. Gosti hotela mogu da koriste teretanu, bilijar kao i sto za stoni tenis. Hotel Mediterranean resort  je dobro pozicioniran u odnosu na grad Katerini koji puža gostima aktivan odmor, kao i grad Solun koji pruža mnogobrojne mogućnosti za razgledanja, kupovinu ili uživanje u grčkoj gastronomiji.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama