Lilly Ann Village

Nikiti, Sitonija

Opis destinacije

Sitonija nazivaju još i „parkom Halkidikija“. Idealno je mesto za one koji na odmoru priželjkuju vrhunski smeštaj u okruženju nedirnute prirode. Peščane plaže, mali zalivi i svežina borovih šuma je ono što ovde posebno privlači turiste.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel Lily Ann Village se nalazi oko 500m od centra mesta Nikiti,  oko 20 km od Neos Marmarasa, a od Soluna je udaljen  oko 80 kilometara.

Plaža:
Hotel je udaljen oko 400m od peščane plaže. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju.

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju recepcija, lobi, restoran, bazen, dečiji bazen, bar kod bazena, ležaljke i suncobrani kod bazena, WI FI u javnim delovima hotela, menjačnica, sef na recepciji (uz doplatu), parking.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 40 smeštajnih jedinica od toga 24 standard sobe i 16 porodičnih soba. Sve sobe sadrže kupatilo, fen, klima uređaj , SAT TV, mali frižider, krevetac (na upit, uz doplatu na licu mesta), balkon ili terasu.
Standard sobe površine oko 20m², namenjene za smeštaj 2-3 osobe, sadrže francuski ili dva standard ležaja i dodatni ležaj. Mogu biti sa pogledom na bazen ili vrt.
Porodične sobe površine oko 28m², namenjene za smeštaj 2-4 osobe , sastoje se iz dve sobe koje nisu odvojene vratima (u jednoj se nalaze 2 standardna ležaja ili francuski ležaj a u drugoj kreveti na sprat ili sofe).Mogu biti sa pogledom na bazen ili vrt.

Usluga:  
Polupansion. Doručak i večera se služe po principu švedskog stola.

Kontakt:
http://www.acrotel.gr/hotel/lily-ann-village/

Napomena: 
Hotel sa odličnim odnosom cene i kvaliteta, predstavlja idealan izbor za porodice sa decom i sve one koji žele da svoj godišnji odmor provedu u jednom od napoznatijih letovališta.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.