Kamelya Collection Aishen K Club

Side, Turska

Opis destinacije

Zahvaljujući mirnoj atmosferi, lepim peščanim plažama i prijatnoj mediteranskoj klimi, Side predstavlja idealnu destinaciju za porodična putovanja. Na svega sat vremena vožnje od antalijskog aerodroma, ovaj grad predstavlja jedno od značajnih letovališta na južnom Mediteranu Turske. Side, što na grčkom znači nar, vekovima je bio prepoznatljiv kao jedan od važnijih trgovinskih centara na Mediteranu, gde su se mešale umetnosti iz doba Aleksandra Velikog, Rimskog carstva i Stare Grčke. Zahvaljujući tome, grad je međunarodno priznat sa svojim spomenicima kulture, kao jednim od najvažnijih punktova Male Azije. Glavni turistički delovi grada gotovo su podeljeni. Zapad je u znaku luksuza i modernog doba, sa hotelima visoke kategorizacije i prelepim peščanim plažama, dok je istočni, među lokalnim stanovništvom poznat kao ’drevni Side’, više šljunkovit, ali u poređenju sa zapadom, mirniji. Takođe, svemu tome doprinosi i činjenica da se upravo na istočnim obalama nalaze ostaci istorije grada.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Side – 10 km od centra, na obali mora, 55 km od aerodroma u Antaliji.

Plaža
Privatna peščana plaža. Bar na plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Ostali sadržaji
Internet kafe (plaća se), 8 konferencijskih sala (40-600 mesta), Wi-Fi internet (lobi, besplatan, sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).
Hotel se nalazi u kompleksu KAMELYA WORLD, i gosti mogu koristiti sve sadržaje kompleksa.

Sport i zabava
3 spoljašnja bazena sa 6 tobogana, doktor, hemijsko čišćenje, frizer, usluga pranja veša, fudbalska igrališta,  diskoteka, teretana, animacioni program, odbojka na plaži, streljaštvo (luk i strela), pikado, košarka, aerobik, akvabik, mini golf, stoni tenis, muzika uživo, teniski tereni, iznajmljivanje reketa i loptica za tenis, jedrenje (sa licencom), bezmotorni sportovi na vodi, 2 dečija bazena sa 2 tobogana, mini klub (4-12 godina), junior klub, mini zoo, mini tenis.

Plaća se: kuglanje, bilijar, motorni sportovi na vodi, iznajmljivanje teniskih reketa i lopti, časovi tenisa, osvetljenje teniskog terena, katamaran (uz licencu).

Spa & wellness
Spa centar, tursko kupatilo,  jacuzzi, sauna

Plaća se: masaža,
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama