Italia Hotel

Nesebar, Bug

Opis destinacije

Nesebar se nalazi na obali Crnog mora, 36 km severoistočno od Burgasa, pa administrativno pripada provinciji Burgas. Dve prelepe plaže i dnevne žurke na pesku poseban su gušt i za one neuparene. Klima u regionu Nesebara je umereno-kontinentalna, kao i u većini primorskih mesta u Bugarskoj, jer ova zemlja ima zaista nesvakidašnje lepo izbalansiranu prirodu pa se često iza peskovitih plaža uzdižu zelene planine čiji sveži povetarci hlade i miluju one vrele, morske.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Italia je mali gradski hotel, nalazi se u novom delu Nesebara, na oko 650m od plaže i na oko 200m od centra grada Nesebra i oko 4,8km od Sunčevog Brega.

Hotelski sadržaj:
Hotel je dobar izbor za putnike koji žele aktivan i dinamičan odmor. Hotel poseduje: recepciju, restoran, lobby bar, pool bar, sef na recepciji, menjačnicu, Wi-Fi internet, parking (do popune mesta), spoljašnji bazen, wellness centar (saunu, fitness).

Sobe:
Hotel poseduje 19 kompletno opremljenih i skromno opremljenih soba i suitova. Sve sobe poseduju: odgovarajući broj ležajeva, TV, telefon, mini-bar, klimu, Wi-Fi internet, kupatilo sa kadom ili tušem, fen za kosu, balkon. Sobe mogu imati fotelju ili sofu na razvlačenje kao dodatni ležaj. 

Usluga:
Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (doručak - švedski sto).

Kontakt:
www.hotelitalia.tk
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h). Slobodno vreme. Noćenje.

2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.