Hotel Župa Wellness & Spa

Kopaonik, Srbija

Opis destinacije

Kopaonik je najveći ski centar u Srbiji, bogat je sa odlično pripremljenim stazama koja skijašima pruža neizmerno uživanje! Ski centar Kopaonik poseduje ski staze za sve kategorije skijaša - od početnika do profesionalaca.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel
  • Apartman

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Župa Wellness & Spa se nalazi u neposrednoj blizini staze Malo jezero od koje je udaljena oko 200m. Udaljenost od centra Kopaonika (Konaka) je oko 400m stazom Malo jezero ili oko 800m putem ukoliko želite autom da se spustite do centra. Projektovan je i izgrađen na način da zadovolji potrebe savremenog gosta, bez obzira na period godine kada se boravi u njemu. U neposrednoj blizini nalazi se pojas zelenila obrastao borovom šumom.

Hotelska ponuda:
recepcija, lobi bar, pansionski i “A’la carte” restoran, unutrašnji bazen sa Wellness & Spa ponudom (finska sauna, turska sauna, infra crvena sauna, masaže, đakuzi), podzemna garaža ukupne površine od 1315 m2 sa preko 50 parking mesta, besplatan WI-FI internet, skijašnica.

Smeštaj:
Sve sobe u objektu Župa na Kopaoniku su apartmanskog tipa, i mogu da smeste 4 – 7 odraslih osoba. Poseduju jednu ili dve spavaće sobe, kupatilo, kao i dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom.

Apartman za 4 osobe (32-37m2) sadrži: ulazni deo u apartman sa garderoberom i kupatilom, trpezariju sa kuhinjom i pripadajućim trpezarijskim stolom i stolicama, prostor za sedenje sa sofom (kaučem), klub stočićem i TV-om. Sofa u dnevnom boravku (dvosed ili trosed) se otvara u dodatni ležaj za 2 osobe, spavaću sobu sa dva singl ležaja ili jednim bračnim ležajem, kao i pripadajućim garderobnim ormanom.

Apartman za 5 osoba (40 -50m2) sadrži: ulazni deo u apartman sa garderoberom i kupatilom, trpezariju sa kuhinjom i pripadajućim trpezarijskim stolom i stolicama, prostor za sedenje sa sofom (kaučem) i foteljom, klub stočićem i TV-om. Sofa u dnevnom boravku (dvosed ili trosed) se otvara u dodatni ležaj za 2 osobe, a fotelja u ležaj za 1 osobu, spavaću sobu sa dva singl ležaja ili jednim bračnim ležajem kao i pripadajućim garderobnim ormanom.

Apartman za 6 osoba (54 -59m2) sadrži: ulazni deo u apartman sa garderoberom i kupatilom. Apartman za 6 osoba poseduje i odvojen wc. Trpezariju sa kuhinjom i pripadajućim trpezariskim stolom i stolicama, prostor za sedenje sa sofom (kaučem), klub stočićem i TV-om. Sofa u dnevnom boravku (dvosed ili trosed) se otvara u ležaj za 2 osobe, 2 spavaće sobe, jedna sa dva singl ležaja, a druga sa jednim bračnim ležajem. Svaka od spavaćih soba poseduje i pripadajući garderober. 

Apartman za 7 osoba (59 - 69m2) sadrži: ulazni deo u apartman sa garderoberom i kupatilom. Apartman za 7 osoba poseduje i odvojen wc. Trpezariju sa kuhinjom i pripadajućim trpezariskim stolom i stolicama, prostor za sedenje sa sofom (kaučem) i foteljom, klub stočićem i TV-om. Sofa u dnevnom boravku (dvosed ili trosed) se otvara u ležaj za 2 osobe, a fotelja u ležaj za 1 osobu, 2 spavaće sobe, jedna sa dva singl ležaja, a druga sa jednim bračnim ležajem. Svaka od spavaćih soba poseduje i pripadajući garderober

Ishrana:
Najam ili polupansion - doručak i večera, (samoposluživanje, izbor više jela). 

Doplata za polupansion je OBAVEZNA i iznosi 2.700,oo Din. za odraslu osobu dnevno i 1.350,oo Din. za dete od 2 do 9,99 god. dnevno.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 
FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.