Hotel Royal Adam & Eve

Belek, Turska

Opis destinacije

Belek je moderan turistički centar koji sve više postaje poznata destinacija zbog luksuznih hotela sa visokim nivoom usluge, pešcanih plaža i golf terena okruženih zelenilom.Belek je novo, moderno turisticko naselje koje se nalazi na 30 km istocno od Antalije. Ovo mesto prepoznatljivo je po luksuznim hotelima, dugim pešcanim plažama, borovim šumama, eukaliptusima i divno uređenim baštama. Čuven je i po dobrim golf terenima, kao i Nacionalnom golf parku. U Beleku se održavaju mnogobrojna svetska takmičenja u golfu. Belek predstavlja jedinstveno prirodno okruženje za veliki broj ptica. Posebno mesto zauzima sova, koja je istovremeno i zaštitni znak grada. Pored antičkih gradova Perge i Aspendos, koji se nalaze u blizini Beleka, preporučuje se za posetu i vodopad Manavgat, koji je zaista impresivan.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Royal Adam&Eva je renoviran 2014 godine, raspolaže sa 476 soba i 68 vila, udaljen je 35 km od aerodroma u Antaliji, 45 km od grada Antalija. Hotel se nalazi na pešćanoj plaži i namenjen je za osobe iznad 16 godina.
 
Hotelska ponuda:
recepcija, glavni restoran, sedam a la carte restorana (turski, italijanski, mediteranski...), bar, snek bar, bar na plaži, disko bar, sunset bar, bazen, četiri tobogani, sportske aktivnosti: aerobik, stoni tenis, odbojka na plaži, mini fudbal, teniski teren, pikado, joga, pilates, animacije gostiju, disko, spa i welness centar, fitnes centar, finsa sauna, ruska sauna, parno kupatilo, đakuzi, tursko kupatilo. 

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
masaže i tretmani lica i tela, manikir, pedikir, doktor na poziv, room service, sva strana i lokalna vina i druga alkoholna pića, a la carte restorani, teniski teren uz rezervaciju, časovi tenisa, sportovi na vodi, bilijar, frizerski salon, prodavnice, perionica veša, rent a car, usluge fotografisanja, video igrice, telefoniranje, faks, Internet cafe.

Sobe:
klima uređaj, mini bar (uz doplatu), ketler za čaj i kafu, TV, sef, Wi-Fi internet, kupatilo, sobne papuče, balkon/terasa.

Ishrana:
ultra all inclusive - "sve uključeno"  - prema hotelskim pravilima - doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje, izbor više jela), užine u toku dana po hotelskim pravilima, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim terminima.  

https://www.adamevehotel.com/ 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.