Hotel Palladium

Kriopigi, Kasandra

Opis destinacije

Plaža Aleksandar Veliki nalazi se u mirnom i ruralnom okruženju, na oko 2,5 kilometara južno od kosmopolitskog naselja Kalitea i oko 1,5 km pre naselja Kriopigi, na istočnoj obali poluostrva Kasandra. Ova plaža, udaljena oko sat i po vožnje od Soluna, nalazi se u prekrasnoj uvali okruženoj zelenilom i pripada istoimenom hotelu Alexander The Great. Udaljena je 87 kilometara od Soluna, odnosno nalazi se na nešto više od 13 kilometara ispred Haniotija. Plaža je sa glatkim peskom i kristalno čistom vodom koja postepeno postaje dublja, pa je idealna za porodice sa malom decom. Dužina plaže je oko 2 kilometra, od prirodnog je peska, a voda tirkizno plava. Dobro je organizovana, sa puno ležaljki i suncobrana, a tu je šarmantni Oasis beach bar za osveženje. Na brdu prekrivenom borovima, oko 80 metara iznad plaže nalazi se i Alexander the Great Beach hotel.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Palladium se nalazi u zelenilu borove šume. Odličan hotel sa 3*, nalazi se na poluostrvu Halkidiki, u regiji Kasandra, u malom mestu Kriopigi. Hotel Palladium je od plaže je udaljen 600 m do koje se stiže hotelskim shuttle busom koji je besplatan. Hotel Palladium se nalazi na 90 km od Soluna i na samo 3 km od gradskog letovališta Kalithea koje pruža brojne atraktivne izbore za vašu zabavu.

Sobe: Hotel Palladium se sastoji od 4 zgrade i ima ukupno  60 smeštajnih jedinica u svom sastavu. U ponudi  agencije nalaze se standard, triple, eco family, family, junior suite, elegant suite i comfort family sobe.  Standard sobe imaju 19m² i imaju bračni krevet. Triple sobe su za nijansu veće kvadrature i imaju bračni krevet i jos jedan single krevet. Eco family sobe imaju veću kvadraturu – 25m² i imaju  bračni krevet i krevete na sprat za decu. Family sobe su malo veće kvadrature od eco family i imaju bračni krevet i sofa krevet ili dva signle kreveta. Junior suite ima 28m², renovirani su i imaju bračni krevet i sofa krevet. Elegant suite ima 21m² i imaju bračni krevet. Comfort family sobe imaju veću kvadraturu od family soba (31m²) i imaju bračni krevet, jedan single krevet i sofa krevet. Postoji mogućnost i da se ubaci još jedan pomoćni krevet ili krvetac za bebu, ali na upit. Sve sobe hotela  Palladium imaju kupatilo, fen, TV, telefon, mini frižider, klima uređaj i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Palladium pored glavnog restorana gde se poslužuju pansionski obroci, poseduje  i jedan a la carte restoran. Hotel Palladium takođe ima i glavni bar u hotelu, kao i snack bar, kafeteriju i bar pored bazena  gde se gosti hotela mogu osvežiti i konzumirati lokalna alkoholna i bezalkoholna pica i kafe. Od ostalih sadržaja gostima hotela Palladium su na raspolaganju  rent a car, parking koji je besplatan , sef na recepciji koji se doplaćuje na licu mesta, shuttle bus kojim gosti hotela mogu stići do plaže, TV sala, kao i usluge pranja veša i doktora na poziv. U blizini hotela se nalaze i prodavnica suvenira kao i manji mini market.

Sport i zabava: Hotel Palladium u svom sastavu poseduje bazen za odrasle sa ležaljkama i suncobranima oko bazena koji su uključeni u cenu. Hotel takođe poseduje i jedan manji bazen za decu. Gosti hotela Palladium mogu da koriste terene za tenis uz doplatu, košarku, sto za stoni tenis i pikado. Najmlađim gostima namenjen je mini klub sa dečijom animacijom kao i dečije igralište.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama