Hotel Mirna

Portorož, Slovenija

Opis destinacije

Portorož, mediteranski gradić, smešten u zalivu Piran, predstavlja mondenski i turistički centar i prestonica je slovenačkog primorja. Na relativno kratkoj jadranskoj obali Slovenije nižu se primorski gradići, pa je tako Portorož šetalištem povezan sa Piranom, a od Trsta u Italiji deli ga samo 34 km. Portorož je poznat po turizmu, koji se razvio zahvaljujući blagoj mediteranskoj klimi, čistom vazduhu i morskoj vodi. Prirodno zdravo mediteransko podneblje, 800 godina tradicije lečenja, 150 godina tradicije hotelijerstva, zdrava mediteranska kuhinja i 5 lokalnih lekovitih činioca u kombinaciji sa najsavremenijom medicinom čine Portorož jednom od omiljenih destinacija u ovom delu Evrope kako za letovanje, tako i za wellness i spa odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Mirna udaljen je 150 m od plaže, nalazi se na uzbrdici iznad hotela Neptun, u centru turističke zone mesta Portorož. Agencija Odeon World Travel izdvaja hotel Mirna kao idealan izbor za porodice.

Sobe: U hotelu Mirna svaka soba ima kupatilo, fen, SAT TV, telefon, Wi Fi, klima uređaj, sef i mini bar. Neke sobe imaju balkon.

Hotelski sadržaj: Moderno uređen restoran hotela Mirna sa terasom nudi zdravu lokalnu kuhinju.

Sport i zabava: Hotel Mirna ima spoljašnji bazen sa morskom vodom, a toplom vezom je povezan sa Termama Portorož. Kako je hotel Mirna pre svega namenjen porodicama, za najmlađe goste uređeno je igralište, a takođe postoji i dečiji wellness. Gosti hotela Mirna mogu koristiti plažu “Meduza” uz doplatu.

Terme Portorož pružaju jedinstven doživljaj kupanja u termalnoj vodi sa pogledom na more. Terme u svom sastavu imaju bazene sa morskom i termalnom vodom, kompleks sauna, fitnes centar, sobe za masažu i razne vrste tretmana.
Prvi dan: Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi – pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan: Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama