Hotel Mediterranean

Limasol, Kipar

Opis destinacije

Limasol je drugi po veličini grad Kipra sa populacijom od oko 180.000 stanovnika i pripada jednom od šest okruga. Smešten na južnoj obali, pored prepoznatljivog epiteta popularne turističke destinacije, Limassol je takođe administrativni, poslovni i centar vinarske industrije, luka i mesto na kome se nalaze mnoga arheološka nalazišta. Živahni centar grada, čini se da nudi putovanje kroz vreme gde se prepliću sa jedne strane moderne građevine,a sa druge stara tržnica i drevni dvorac , kao i kaldrmisane ulice sa neobičnim zgradama u kojima se nalazi mnoštvo malih prodavnica, restorana i kafića. Za ljubitelje sunčanja Limasol može ponuditi 16 km prelepih plaža ocenjenih plavom zastavom kao i veliki broj luksuznih hotela.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik 1
  • Cenovnik 2
  • Cenovnik 3
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja



Mesto: Limasol, KIPAR, Kipar
Lokacija: Na samoj plaži
Usluga: Noćenje sa doručkom
Usluga: noćenje sa doručkom (doručak - švedski sto - samoposluženje).
Mogućnost doplate: polupansion (doručak/večera- švedski sto - samoposluženje) / pun pansion (doručak/ručak/večera - švedski sto - samoposluženje).
Lokacija: nalazi se na peščanoj plaži (šetalište između), 8km od centra Limasola, 55km od aerodroma Larnaka. Hotel pripada lancu „ Greathotels of the world “.
Hotelski sadržaj: recepcija, 3 restorana, 2 a la carte restorana, 3 bara, bazen, bar pored bazena, dečiji bazen, dečije igralište, klub za decu, sala za konferencije, spa centar, bilijar (uz doplatu), stoni tenis, teniski teren, aerobik, parking. Ležaljke i suncobrani na plaži se naplaćuju, pored bazena su besplatni.
Sobe: klima uređaj (besplatno), sef (uz doplatu), SAT TV, telefon, Wi-Fi (besplatno), kupatilo sa fenom, mini frižider, balkon/terasa. Postoji više tipova soba: deluxe sobe, deluxe porodične sobe.
OVDE možete pogledati zvaničan sajt hotela.
- 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja;

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

MDT

Organizator putovanja je turistička agencija Mediteraneo Holidays , broj licence OTP 56/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Mediteraneo Holidays. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.