Hotel Ice Angels

Borovec, Bugarska

Opis destinacije

Borovec, jedan od najstarijih ski centara u Bugarskoj udaljen je od Beograda 480 km, a od Sofije 73 km. Kao zimski ski centar počinje da se razvija 70-tih i 80-tih godina XX veka. Nakada lovni rezervat bugarskih careva, Borovec prerasta u moderan zimski centar građen po ugledu na „Les Arcs" u francuskim Alpima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Ice Angels nalazi se na samoj stazi u centru Boroveca. Hotel je 200 m udaljen od gondole.

Sobe: Hotel Ice Angels ima ukupno 40 komfornih i moderno opremljenih smeštajnih jedinica. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard soba, studija i apartmana. Sve smeštajene jedinice imaju kupatilo, fen, TV, telefon i mini bar.

Hotelski sadržaj: Hotel Ice Angels u svom sastavu ima glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Osim restorana, hotel ima lobby bar. Besplatan Wi- Fi je dostupan u lobiju hotela, dok se sef na recepciji doplaćuje. Od dodatnih sadržaja, hotel ima parking i skijašnicu.

Sport i zabava: U sastavu hotela Ice Angels nalazi se spa centar. U okviru spa centra gostima su na raspolaganju bazen, đakuzi, tursko i parno kupatilo, sauna i sobe za masažu.

CENA UKLJUČUJE: Korišćenje bazena, parking i Wi-Fi.
1. dan
Dolazak u hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h).

2. dan-pretposlednji dan

Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Poslednji dan

Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama