Hotel Four Seasons

Limasol, Kipar

Opis destinacije

LIMASOL (Limassol) - drugi po velični grad na Kipru, 70 km udaljen od Larnake, u zalivu Akrotiri, u južnom delu ostrva. Popularno letovalište Limasol, glavna luka ostrva, poslovno - trgovački centar, centar vinarstva, poznat je i po noćnoj zabavi, šopingu, istorijskim atrakcijama, vrhunskim hotelima, prolećnom karnevalu, jesenjem vinskom festivalu, peščanim plažama: Dassoudi beach, Governor’s beach i Lady’s Mile beach.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Luksuzan hotel Four Seasons, smešten na peščanoj plaži, na šetalištu uz more dužine 8 km, kojim se dolazi do centra Limasola. Centar grada je udaljen 8 km, aerodrom u Larnaki 58 km. Ispred hotela se nalazi stanica gradskog autobusa. Hotel je kompletno renoviran 2016 god.

Sobe: U ponudi turističke agencije Odeon World Travel se nalaze sobe kojih ima ukupno i  sve imaju luksuzno opremljeno kupatilo, fen, klima uređaj, balkon, radio, TV, wi fi, mini bar, sef, aparat za čaj i kafu.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela je 6 restorana domaće i internacionalnih (grčke, italijanske, orijentalne, kineske) kuhinja, 4 bara raspoređenih u lobby-ju hotela, u clubu Atrium na prvom spratu, pored bazena i na plaži. Od ostalih sadržaja hotel ima: zlataru, menjačnicu, butike poznatih svetskih dizajnera, servis za pranje, sušenje i peglanje veša, frizerski salon i servis rent a car.

Sport i zabava: Gostima su na raspolaganju 2 spoljašnja bazena, unutrašnji bazen, Shiseido SPA centar sa brojnim i luksuznim tretmanima za negu lica i tela, prostorijama za masažu, saunama, parnim kupatilom, đakuzijem i fitnes centrom. Ljubiteljima sportskih aktivnosti na raspolaganju su 2 terena za tenis, stoni tenis i na hotelskoj plaži razni sportovi na vodi. O zabavi svih gostiju brine profesionalan tim animatora, a najmlađim gostima je na raspolaganju dečiji bazen, tobogan, igraonica i klub.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama