Hotel City Marina

Grad Krf, Krf

Opis destinacije

KRF - (Kerkira) je najblistaviji biser Jonskog arhipelaga i jedno od najposećenijih Grčkih ostrva. Poznat je po svojim prelepim peščanim plažama na zapadnoj i šljunkovitim na istočnoj obali, starom gradu u kome su tragove ostavljali Englezi, Mlečani, Italijani i Nemci; mnogobrojnim maslinjacima, mondenskom noćnom životu, tradicionalnim kulinarskim specijalitetima, okolnim ostrvima... Mnogobrojni spomenici posvećeni srpskoj vojsci iz Prvog svetskog rata, muzej i srpski konzulat „Srpska kuća“, smešteni u samom gradu Krfu i ostrvo Vido – groblje srpskih vojnika, nezaobilazna su mesta za obilazak turista koji letuju na Krfu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Mesto: Krf grad, KRF, Grčka
Lokacija: Centar turističkog mesta
Usluga: Noćenje sa doručkom
Usluga: noćenje sa doručkom (doručak - kontinentalni)
Lokacija: nalazi se u glavnom gradu Krfu, na oko 100m od centralnog gradskog trga Spianada. Najbliža uređena peščano-šljunkovita plaža, Royal Baths Mon Repos, je udaljena oko 3 km. U neposrednoj blizini hotela sa nalazi veliki broj marketa, restorana, kafića i taverni. Autobuski je dobro povezan sa svim atrakcijama u gradu i najlepšim plažama na ostrvu kao što su Barbati, Kasiopi, Moraitika, Glifada, Paleokastrica itd. Od aerodroma hotel je udaljen 4km.  
Hotelski sadržaj: recepcija, lobi, restoran, parking (javni u blizini – uz doplatu). Hotel ima terasu na krovu sa panoramskim pogledom na grad.
Sobe: kupatilo sa fenom, klima (besplatno), TV, Wi-Fi (besplatno), sef (besplatno), mini frižider (besplatno), terasa/balkon.
- 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja;

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

MDT

Organizator putovanja je turistička agencija Mediteraneo Holidays , broj licence OTP 56/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Mediteraneo Holidays. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama