Hotel Baron Palace Resort

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada se nalazi na oko 5 sati vožnje (530 km) južno od Kaira. Najveca atrakcija je besprekorno čisto i toplo more. Od Nila je deli oko 150 km kamenite pustinje čiji vrhovi prelaze 1700 m. Širom grada nalazi se veliki broj restorana, radnji, barova, malih pabova i internet kafea. Podvodni svet je izuzetno bogat tako da je Hurgada popularna i kod ronilaca. Pored lepih plaža, interesantan je i mali arhipelag nenaseljenih koralnih ostrva sa prelepim podvodnim svetom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel Baron Palace Resort je idealno lociran u srcu zaliva Sahl Hašiš, 17 km južno od aerodroma i 20 km od centra Hurgade. Nalazi se na privatnoj peščanoj plaži dugoj oko 600 m. Postoji ponton preko koga se dolazi do duboke vode i koralnog grebena, a u većem delu more je plitko i preporučuje se posebna obuća za vodu. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.

Hotelska ponuda:
recepcija, glavni restoran, a la carte restorani, nekoliko barova, nekoliko bazena za odrasle, bazen za decu sa toboganima, mini klub, junior klub, igralište za decu, spa centar uz doplatu (tursko kupatilo, sauna, parko kupatilo, đakuzi, masaže, kozmetički salon), besplatan WI – FI internet u zajedničkim prostorijama, tereni za tenis (uz doplatu), odbojka na pesku, stoni tenis (uz doplatu), bilijar (uz doplatu), pikado (uz doplatu), sportovi na vodi (uz doplatu).

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, telefon, sef, mini bar, besplatan Wi-Fi internet, kupatilo, fen, balkon ili terasa.

Usluga:
premium all inclusive – “sve uključeno”- doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela). 
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama