Hotel Aska Lara Resort & Spa

Lara, Turska

Opis destinacije

Plaža Lara-Kundu se nalazi na južnoj obali Turske i jedna je od najpoznatijih plaža na turskoj rivijeri. Plaža Lara Kundu zvanično se zove plaža Kundu. Među turistima je poznato pre svega kao nastavak susedne plaže Lara, odakle je samo odvojen rečnom uvalom. Zbog toga mnoga imena hotela na plaži sadrže i reč "Lara". Plaža svetlo smeđeg peska, duga skoro šest kilometara, pomešana sa malim šljunkom, proteže se od istočne obale Antalije ka Beleku, uz put koji podseća na Las Vegas Strip, naročito noću: tu su impozantne hotelske zgrade koje su osvetljene i sijaju u mraku.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Aska Lara Deluxe se nalazi 350m od plaže do koje na svakih 15 minuta u periodu od 08:00-00:00h vozi besplatan hotelski šatl bas, 12 km od centra grada Antalija u mestu Lara, 12 km od aerodroma u Antaliji. Hotel čini glavna zgrada i  ima 545 soba.

Hotelska ponuda:
glavni restoran, četiri a la carte restorana (azijski, italijanski, turski i riblji), šest barova, otvoreni i unutrašnji bazeni za odrasle, bazeni za decu spoljašnji i unutrašnji, 9 tobogana, animacije, internet, spa & wellness centar, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, masaža, frizer, servis za pranje rublja, bioskop, diskoteka, prodavnice. Ležaljke, peškiri i suncobrani na plaži su besplatni.

Ponuda za najmlađe: 
otvoren i unutrašnji bazen za decu, tobogani, dečiji meni, mini klub za decu od 4-12 godina, midi klub za decu od 7-11 godina i tinejdž klub za decu od 12-16 godina, animacije, igraonica.

Sportske aktivnosti:
fudbal, odbojka, dva teniska terena, košarka, mali fudbal, stoni tenis, aerobik, fitnes, sportovi na vodi.

Usluge i aktivnosti uz doplatu: 
uvozna pića, ceđeni sokovi, a la carte restorani po osobi 10 eur, energetska pića, sobna usluga, nargile, sportovi na vodi, teniska oprema i časovi, rentiranje bicikla, bilijar, kuglanje, fudbal, stoni fudbal, spa & wellness centar, masaža, frizer, servis za pranje rublja, igraonica, playstation, telefon, prodavnice.

Standardne sobe: 
veličine 25 m2 od kojih neke imaju francuski balkon, klima uređaj, SAT TV, telefon, wifi, mini bar, papuče i bademantil, set za kafu i čaj, sef, kupatilo, fen, većina soba ima balkon ili terasu. Eco sobe nemaju terasu/balkon.
 
Ishrana:
all inclusive - „sve uključeno“ - doručak, kasni doručak, ručak, snack, večera, mini bife za decu, kafa, čaj, domaća alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim terminima (samoposluživanje - izbor više jela) i meni za bebe u mini klubu i glavnom restoranu.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.