Steigenberger Marhaba Thalasso

Hamamet, Tunis

Opis destinacije

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija
Hotel, okružen raskošnim parkom sa puno zelenila i cveća, udaljen je oko 5 km od centra Hammameta, oko 100 km od aerodroma u Monastiru, oko 70 km od aerodroma u Tunisu.

Opšti podaci
Luksuzan i komforan hotel, odličan za odmor i relaksaciju. Idealan i za porodice sa decom i za mlade. Nalazi se na samoj plaži. U svojoj ponudi ima ukupno 371 smeštajnu jedinicu. Zatvoreni bazen sa morskom vodom i dva otvorena bazena sa slatkom vodom.

Za decu su tu dečiji bazen, dečiji klub (4-12) i dečije igralište.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj plaži, na kojoj gosti mogu koristiti suncobrane, ležaljke i peškire besplatno.

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 371 smeštajnu jedinicu od kojih je 153 soba,15 su apartmani, a ostalo su bungalovi. 

Superior sobe poseduju sopstveno kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, balkon ili terasu, mini-bar, SAT TV, sef, fen, klimu, telefon, internet (bez doplate).

Bungalovi su smešteni na prvom spratu, imaju balkon i pogled na baštu.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – samoposluživanje (izbor više jela po hotelskim pravilima) – doručak, ručak, večera, razne užine, poslastice, čaj i kafa, u određeno doba dana, vegetarijanski meni. U ponudi su i 3 a la carte restorana (“Carthage”, “Bella Vita” i “Pecheur”). Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaćaju se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Ostali sadržaji
Konferencijska sala, zatvoreni bazen (greje se zimi), prodavnice, frizer, salon lepote.

Sport i zabava
Stoni tenis, boćanje, aerobik, teretana,  odbojka, gimnastika u vodi, dnevne animacije za decu i za odrasle, večernje predstave i muzika uživo.

Plaća se: oprema za teniski teren, časovi tenisa, jahanje konja, razni sportovi na vodi.

Spa & wellness
Tursko kupatilo (hamam), sauna.

Plaća se: masaže, tretmani, hirdomasažna kada.

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama