Iberostar Averroes

Hamamet, Tunis

Opis destinacije

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Yasmine Hammamet, na 2,5km od centra grada. Od aerodroma Monastir udaljen je oko 100km, a od aerodroma Tunis oko 70km.

Opšti podaci
Iberostar Averroes hotel pripada poznatom lancu hotela Iberostar. Otvoren je 2001. a poslednji put renoviran 2015. godine. Prostire se na površini od 29.000m². Hotel ima 266 smeštajnih jedninica (248 standard, 7 family, 7 junior suite i 2 suite). Osim glavnog restorana “Laurier”, gostima su na raspolaganju i à la carte restoran ‘Olivier’ (tunižanska kuhinja), dva bara – glavni ‘Fleur de Lys’, bar na bazenu i mavarski cafe. 

Za najmlađe je tu igralište, mini club (4-7 godina), maxi club (8-12 godina), dečiji bazen i dečiji meni u glavnom restoranu.

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži. Suncobrani i ležaljke su gostima na raspolaganju bez doplate, dok se za peškire ostavlja depozit.

Smeštaj
Standard sobe su površine oko 37m². Imaju balkon ili terasu, SAT TV, klimu, sef, telefon, kupatilo sa kadom, fen za kosu, Wi-Fi internet. 

Plaća se: sef. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak, večera u glavnom restoranu (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, užine, kolači i palačinke u određeno doba dana. Gostima je na raspolaganju i à la carte restoran “Olivier” (tunižanska kuhinja) jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju. 

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, à la carte restoran, nargila i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj….).

Ostali sadržaji
Menjačnica, rent-a-car, servis za pranje i peglanje veša, frizer, biblioteka, lekar na poziv, konferencijska sala.

Sport i zabava
Otvoreni bazen, zatvoreni bazen (greje se u određenom periodu prema hotelskim pravilima), bazen za decu, jacuzzi (samo za odrasle), fitness centar, aqua aerobic, tenis (1sat dnevno), stoni tenis, odbojka na plaži, boćanje, vaterpolo, pikado, Wi-Fi internet (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika), dnevne i večernje animacije.

Plaća se: sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
U okviru koncepta gostima je na raspolaganju tursko kupatillo (hamam) jednom u toku boravka, uz prethodnu rezervaciju.

Plaća se: masaže, tretmani lica i tela, tursko kupatilo (hamam), sauna i ostalo van koncepta. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Video

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama