Golden Tulip Taj Sultan

Hamamet, Tunis

Opis destinacije

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija
Nalazi se u mestu Yasmine Hammamet. Udaljen je oko 10km od centra mesta Hamamet, oko 95km od aerodroma Monastir i oko 75km od aerodroma u Tunisu.

Opšti podaci
Hotel Golden Tulip Taj Sultan predstavlja jedinstveni spoj tradicionalnog i modernog. Ima ukupno 249 smeštajnih jedinica od kojih je 9 apartmana i 6 junior apartmana. U okviru hotela su još i glavni restoran “Fresh”, à la carte restoran “Peppino”, tunižanski restoran “Le Malouf”, nekoliko barova –  Peppino bar, Amir bar, Snack&Beach bar, tradicionalni mavarski cafe i Spa centar. Preporučuje se i ljubiteljima golfa, s obzirom na to da se nalazi na oko 10km od Yasmine Golf Club-a.

Od sadržaja za decu tu je mini club i dečije igralište. 

Plaža
Hotel ima svoju peščanu plažu. Suncobrani i ležaljke su gostima na raspolaganju bez doplate. 

Smeštaj
Sve standard sobe imaju kupatilo sa kadom, toalet, SAT TV, Wi-Fi internet, fen, klimu. Mogu da budu sa pogledom na vrt ili na more. 

Suite ima površinu od 38m², balkon ili terasu sa pogledom na more i deo za sedenje. 

Plaća se: room service i ostalo van koncepta. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Koncept uključuje i raznovrsne užine i sladoled u Snack baru i ostalim barovima u određeno doba dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. 

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sokovi od ceđenog voća, à la carte restorani, nargila u tradicionalnom mavarskom cafeu i ostalo van koncepta. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Lekar na poziv, frizer, menjačnica, apoteka, servis za pranje i peglanje veša, konferencijska sala.

Sport i zabava
Otvoreni bazen, zatvoreni bazen, aqua aerobic, fitness centar, aerobic, streličarstvo, stoni tenis, pikado, boćanje, tenis i večernja animacija. 

Plaća se: bilijar, igraonica i ostalo van koncepta. 

Spa & wellness
Plaća se: tursko kupatilo (hamam), masaže, tretmani lica i tela i ostalo van koncepta. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Video

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.