Halic Park Ayvalik Hotel

Sarimsakli, Turska

Opis destinacije

Sarimsakli - letovalište i vazdušna banja smešteno je na severnoj obali Egejskog mora, preko puta grčkog ostrva Lezbos. Od naše granice udaljeno je samo 790 km, a od Beograda ga deli 1.150 km. Od Izmira, jednog od najvećih turskih gradova, udaljen je 155 km. Predstavlja nosioca razvoja turizma regije Ayvalik. Poznato je po najlepšoj peščanoj plaži na celom turskom priobalju dužine 8 km, po izuzetno suvom vazduhu (svega 0,5% vlažnosti) i blizini borovih šuma. Nedaleko od Sarimsaklija nalaze se mnoga istorijska mesta koja svakako vredi posetiti kao deo bogate istorije ovog kraja: Troja (170 km), Pergamon (65 km) i Efes (250 km). Sarimsakli i Ajvalik (7 km) međusobno su povezani linijskim mini-busevima (dolmuši) sa polascima na svakih 30 minuta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Haliç Park hotel udaljen je od aerodroma u Izmiru 145 km, dok je sam Ajvalik udaljen oko 3 km i ostrvo Džunda oko 2 km od hotela. Smešten je na ostvcu Lale, zauzimajući površinu od 37.000 m². Samo ostrvce je povezano prevlakom sa gradom Ajvalik, s jedne strane, i mosticem sa ostrvom Džunda, s druge strane.

Plaža:
Hotel je smešten na 250 metara dugoj peščanoj plaži sa postepenim ulaskom u vodu. Ležaljke i suncobrani besplatni su za goste hotela, dok se peškiri mogu dobiti uz depozit.

Sobe:
Hotel ukupno broji 225 soba i sve imaju kupatilo, fen, Wi-Fi, mini bar, LCD TV, ketler, telefon, sef, klima uređaj, balkon ili terasu.
Standardne sobe površine su 23 m², dok porodične sobe zauzimaju površinu od 44 m².

Hotelski sadržaj:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, snack bar, bar kraj bazena, spoljašnji bazen, dečiji bazen, unutrašnji bazen, 2 tobogana, Wi-Fi internet, parking (do 160 vozila), usluga pranja i peglanja veša, TV sala, teniski teren, teren za mini fudbal, košarkaški teren, tursko kupatilo, sauna, džakuzi, masaže i tretmani u Spa centru, sportovi na vodi, animacioni programi, mini klub, usluga lekara, amfiteatar (kapacitet do 250 osoba), hotelsko pristanište (dugačko 40 m, za izletničke čamce i sa platformom za sunčanje).

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt: www.halichotels.com

Napomena:
Hotel je odlicno povezan lokalnim bus prevozom sa centrom grada Ayvalik (oko 4,5 km) i tursitickom atrakcijom, gradom Džunda (oko 4,0 km), na istoimenom ostrvu, sa stajaištaima ispred samog hotela i čestim polascima.
1. DAN
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama