Grand Efe Hotel

Izmir, Turska

Opis destinacije

Izmir - Oni koji su skoro videli Izmir opisuju ga kao grad jedinstvene lepote sa širokim bulevarima, brojnim palmama, otmenim radnjama, modernim hotelima i tradicionalnim restoranima… Deo doživljaja Izmira je i vreva prometne luke s zadivljujućom slikom u kojoj se prožima jednostavnost ovovremenskog s egzotikom starih četvrti… Izmir ili Smirna je i luka koja postoji još od antičkog doba i grad je bogate prošlosti. Klima ovog turskog lučkog grada je izuzetno prijatna jer letnje vrućine ublažava takozvani "imbat", poslepodnevni morski povetarac sa severozapada. Grad izlazi na Egejsko more i danas je druga po veličini luka posle Istanbula, treći grad po broju stanovnika u Turskoj i predstavlja važan ekonomski, trgovinski i industrijski centar Turske.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Udaljen je 47 km od aerodroma u Izmiru. Otvoren je 1991. a poslednji put renoviran 2014. godine. Prostire se na površini od 20.000 m2.

Plaža:
Privatna peščano-šljunkovita plaža. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Glavna zgrada je osmospratna i raspolaže sa 383 standardne sobe (max 3 osobe, 24 m2) i 2 jednosobne suite jedinice (max 2+1 osobe, 38 m2). Sve sobe imaju individualni klima uređaj, sef (plaća se), telefon, fen, mini bar (voda-besplatno), TV, balkon.

Hotelski sadržaj:
Restoran, 5 barova, bazen, 3 vodena tobogana, sala za konferencije, WiFi (besplatno), tursko kupatilo, teretana, sportski tereni za tenis, košarku, odbojku na plaži i mini golf, diskoteka (ulaz), dečiji bazen, dečiji klub (4-12 godina). Plaća se: bilijar, motorni sportovi na vodi, sauna, masaže, usluge frizerskog salona, pranja i peglanja veša, usluge doktora.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt:
www.grandefe.com
Tel: +90 232 797 5803

Napomena:
Preporuka za sve koji žele miran odmor.
1. dan BEOGRAD – IZMIR
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a minimum dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan let za Izmir – redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU820 (oko 01h 40 min). Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Po sletanju, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Organizovan grupni transfer do izabranog smeštajnog objekta. Smeštaj u izabrani hotel. Noćenje.

2. do 7. dan IZMIR
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8. Dan IZMIR - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let za Beograd redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU821. Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.