Gardenia Beach Hotel

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja se nalazi u jugoistočnom delu Turske obale, od grada Antalija i aerodroma udaljena je oko 135 km. Najimpozantnije obeležje Alanje je svakako tvrđava sagrađena u periodu vladavine Seldžuka. Dugačka je 7 km i sa preko stotinu kula jedna je od najpoznatijih tvrđava u ovom delu Mediterana. Gradom dominira osmougaona Crvena kula koja je jedinstvena po svom arhitektonskom rešenju. Ono što Alanju izdvaja od ostalih turskih letovališta su beskrajno duge šljunkovite plaže, mnoštvo hotela i izuzetno bogat noćni život. Regije koje se izdvajaju su Okurdžalar, Avsalar, Inčekum poznat po najfinijim peščanim plažama po kojima je i dobio ime, Konakli, Kejkubat, Oba, a svakako najpoznatija i najatraktivnija regija i plaža je svakako čuvena Kleopatrina plaža koja se nalazi u samom srcu grada i prostire se na oko 2 km dužine.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi 35 km od centra Alanje, a 90 km od aerodroma u Antaliji u mestu Okurdžalar direktno na sopstvenoj plaži. Otvoren je 1996. godine a poslednji put renoviran 2015. Zauzima površinu od 20.000 m2.

Plaža:
Hotel ima sopstvenu peščanu plažu. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotelski kompleks čine 6 zgrada u zelenom okruženju i nalazi se u jednoj od najlepših zaliva ove regije i raspolaže sa ukupno 273 sobe od čega je: 67 standardnih soba (max 3 osobe, 25 m2), 206 porodičnih soba (max 4 osobe, 30m2). Sve sobe imaju: individualni klima uređaj, TV, mini-bar (samo voda), telefon, internet wi-fi (besplatno), tuš, fen za sušenje kose, sef (besplatno), balkon.

Hotelski sadržaj:
Glavni i a’la carte restoran (rezervacija se naplaćuje), 3 spoljašnja bazena, 3 vodena tobogana, pikado, stoni tenis, odbojka na pesku, animacija, muzika uživo, dečije igralište, dečiji bazen, dečiji klub (4-12 godina). Plaća se: doktor, tursko kupatilo, sauna, masaža, frizer, bilijar, usluga pranja i hemijskog čiščenja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt: 
Tel: +90 242 527 41 02
www.gardeniahotels.com
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta*; Čarter let na relaciji Beograd - Bodrum. Sletanje u Bodrum. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 14. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 11. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Bodrum – Beograd. Dolazak u Beograd.

KRAJ PROGRAMA
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.