Forest Hotel Videc

Mariborsko Pohorje, Slovenija

Opis destinacije

Mariborsko Pohorje je najveći ski centar u Sloveniji sa visokokvalitetnim smeštajem i bogatom wellnes ponudom. Iako je broj turista koji u toku godine poseti ovaj turistički centar veliki, Mariborsko Pohorje je očuvalo svoju prirodnu lepotu. Skijaši svih uzrasta i nivoa skijaškog umeća vole Mariborsko Pohorje, jer ovde postoji 41 km skijaških staza. Osim u skijanju ovde možete uživati i u jahanju, vožnji bicikla i nordijskom skijanju, a možete se i opustiti u nekim od brojnih wellness centara. Mariborsko Pohorje je odličan izbor za porodice kao i za napredne skijaše jer je poznato po održavanju prvenstva "Zlatna Lisica". Skijaši mogu uživati u najdužoj osvetljenoj stazi za noćno skijanje u Evropi.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Forest hotel & apartmani Videc 3* smešteni su na 1050 m nadmorske visine u hotelsko-apartmanskom naselju Bolfenk na području Bolfenka na Mariborskom Pohorju. Do hotela je moguće doći automobilom ili autobusom iz smera Hoč. Hotel je od Gorskog wellness-centra Bolfenk udaljen samo 30 m.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran sa terasom, caffe bar, prostorija za druženje, skijašnica, Wellness centar Bolfenk, besplatan WiFi, besplatan parking, škole skijanja, ski rent; Wellness centar Bolfenk - bazen, whirlpool, bazen za decu, beauty centar, finska, turska i biljna sauna, hladni bazen, ledena jama, relax soba; kućni ljubimci- dozvoljeni uz doplatu na licu mjesta.

Sobe:
sve sobe su dvokrevetne sa dva ili više pomoćnih kreveta; kupatilo sa kadom/tuš kabinom, SAT TV, WiFi, ručnici, fen za kosu. Ukupno 28 soba.

Ishrana:
doručak i večera prema paketu (samoposluživanje, izbor više jela).

Prijava: od 15 sati / Odjava: do 10 sati 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 
FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama