Ergun Hotel

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja se nalazi u jugoistočnom delu Turske obale, od grada Antalija i aerodroma udaljena je oko 135 km. Najimpozantnije obeležje Alanje je svakako tvrđava sagrađena u periodu vladavine Seldžuka. Dugačka je 7 km i sa preko stotinu kula jedna je od najpoznatijih tvrđava u ovom delu Mediterana. Gradom dominira osmougaona Crvena kula koja je jedinstvena po svom arhitektonskom rešenju. Ono što Alanju izdvaja od ostalih turskih letovališta su beskrajno duge šljunkovite plaže, mnoštvo hotela i izuzetno bogat noćni život. Regije koje se izdvajaju su Okurdžalar, Avsalar, Inčekum poznat po najfinijim peščanim plažama po kojima je i dobio ime, Konakli, Kejkubat, Oba, a svakako najpoznatija i najatraktivnija regija i plaža je svakako čuvena Kleopatrina plaža koja se nalazi u samom srcu grada i prostire se na oko 2 km dužine.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen 130 kilometra od aerodroma u Antaliji i nalazi se u samom centru Alanje. Sagraden je 2000 godine i zauzima površinu od 1.000 m2.

Plaza:
Hotel je udaljen 550 metara od Kleopatrine plaže, i 450 m od Kejkubat plaže gde se ležaljke i suncobrani posebno placaju.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 50 standardnih soba ( za max 2 osobe, površine 22 m2 ) i 12 trokrevetnih soba (za max 3 osobe, površine 26 m2)
Svaka soba ima: kupatilo, fen za susenje kose, klima uredjaj, balkon, TV, telefon, sef(uz doplatu).

Hotelski sadrzaj:
Restoran, recepcija, spoljašni bazen, doktor, lift, bar (pored bazena), Tv sala, menjacnica. Placa se:masaža, internet.

Nacin sluzenja obroka:
Svedski sto.

Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga.  

Kontakt:
Tel: + 90 (242) 511 27 57
Fax: + 90 (242) 511 82 03
www.hotelergun.com
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.