Delphi Studio

, Skopelos

Opis destinacije

Netipično ostrvo Egeja s obiljem vode i zelenila čiji nestvarni mir mogu da poremete jedino zvona sa ogrlica brojnih koza. U jednoj rečenici može se predstaviti i ovako: veoma zeleno, veoma grčko i veoma smireno. Najzelenije je ostrvo Grčke čija su brda prekrivena gustim borovim šumama i maslinjacima. Prva naselja datiraju još iz praistorije. U vreme Vizantije Skopelos je bio znan kao „mesto izgnanstva“ a danas je jedna od omiljenijih turističkih destinacija čijoj je lepoti teško odoleti. Skopelos je i ostrvo sa 360 crkava. Ipak, njegov ukras su predivne plaže (Stafilos, Panormos, Milia, Kastoni...) s obiljem sunca koje se ogleda u nestvarnom plavetnilu čistog mora... Grad Skopelos nudi ljubav na prvi pogled. Međutim, uske ulice „grada zanatlija i bakalnica“ samo su delić šarma ovog mediteranskog prostora u kome je sve doživljaj.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
Studio koji je u porodičnom vlasništvu, nalazi se u mirnom i živopisnom ambijentu u mestu Neo Klima. Hotelski kompleks je okružen borovom šumom koja i u letnjim mesecima doprinosi da boravak u hotelu bude prijatan. Na pešačkoj udaljenosti od 350 metara je udaljen od centra mesta gde se nalaze tavarne i mala marina. Gradska plaža "Elios" je od studia udaljena 550 metara, kao i plaža "Hovolo", dok su najpoznatije plaže ostrva Mila i Kastani na oko 4 km od ovog smeštajnog objekta i do njih saobraća lokalni autobus.

Plaža:
Neo Klima - Jedno od najpopularnijih turističkih mesta na Skopelosu, Neo Klima je tradicionalno grčko selo sa svim potrebnim sadržajima za miran odmor daleko od gradske vreme. Nalazi se na 19km od glavnog grada Skopelosa na zapadnoj strani ostrva, odakle su zalasci sunca jedinstveni. Predstvlja idealnu lokaciju za turiste koji žele da budu u zoni lepih plaža, a ujedno imaju avanturistički i istraživački duh. Tradicionalne grčke taverne i nova marina daju ovom mestu poseban šarm. Kristalno čisto more i obližnje plaže Hovolo, Kastani i Mila svakako upotpunjuju doživljaj ove regije. U samom mestu Neo Klima se nalazi gradska plaža Elios (pesak / šljunak).

Hotelski sadržaj: 
Prijatni ambijent ovih studija upotunjuje lepo uređen vrt sa puno zelenima, otvoren bazen, ležaljke i suncobrani pored bazena, bar pored bazena, restoran na otvorenom, malo dečije igralište i parking. Wi-Fi internet je dostupan u svim javnim prostorima. Preporuka je kako parovima tako i porodicama sa decom koji žele da provedu svoju odmor u miru i u skladu sa prirodom nedaleko od prekrasnih plaža i čistog mora kakvo je na ostrvu Skopelos.

Sobe: 
Hotel ima 48 studia. Studiji se nalaze u prizemlju, na prvom i na drugoom spratu. U studijima se mogu smestiti 2 odrasle osobe i dete ili tri odrasle osobe. Svaki studio ima: balkon ili terasu, mini kuhinju, klima uređaj, telefon, mini frižider, kupatilo (tuš, fe), TV, sef, Wi-Fi internet .One bedroom apartman (40 m2) se sastoji iz dve prostorijie u jednoj se nalazi kuhinja sa dvosedom koji se razvlači, dok se u drugoj sobi nalaze dva standardna ležaja ili francuski ležaj. U one bedroom apartman se mogu smestiti dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe.

Usluga: 
Najam ili noćenje sa doručkom (doručak – švedski sto, samoposluživanje)

Kontakt: 
https://hotel-skopelos.gr/en/home/ 
1. dan BEOGRAD – SKIJATOS - SKOPELOS
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata i 30 minuta ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Skijatos (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do luke u trajanju od oko 10 minuta. Ukrcavajne na brod koji plovi do Skopelosa (Neo Klima) oko 40 minuta. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel.

2. do 10./11. dan SKOPELOS
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan SKOPELOS – BEOGRAD - SKIJATOS
Napuštanje objekta, transfer do luke u Neo Klimi prema rasporedu dobijenom od agencijskog predstavnika. Ukrcavajne na brod koji plovi do Skijatosa oko 40 minuta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.