Crystal Boutique Beach Resort

Belek, Turska

Opis destinacije

Belek, grad u istoimenoj opštini, nalazi se u Antalijskoj provinciji i predstavlja turistički centar sa hotelskim smeštajima visoke kategorizacije, kojih svake godine ima više. Plaže duge 16 kilometara od sitnog belog peska, zajedno sa borovinom i eukaliptusom i tirkiznim morem, čine Belek savršenim odmaralištem za porodična putovanja. Cenjene su i posećene kako od strane lokalnog stanovništva, tako i turista. Centar grada i okolina su poznati po mineralnim vodama koje dobija iz 7 vrela. Svakako, ponuda se ne ograničava samo na sportove na vodi i luksuzu, već se proširuje zahvaljujući jedinstvenom arheološkom nalazištu, replikom rimskih akvadukta, delfinarijumu, kao i džamiji u samom srcu grada koja je i njegov glavni simbol. Iako je počeo da se eksponira kao centar luksuza i golfa, Belek spada u jedne od idealnih destinacija za odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u mestu Boğazkent na svojoj plaži, 10km od centra Beleka, oko 50km od centra Antalije i oko 40km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci
Hotel je otvoren je 2018. godine i prostire se na površini od 8.525m² . Predviđen je samo za odrasle (16+) i ima ukupno 76 soba, od čega su 72 standardne i 4 superior sobe raspoređene u 14 dvospratnica.

Check-in  i check-out se obavljaju u hotelu Crystal Family Resort & SPA koji je udaljen nekoliko minuta od Crystal Boutique hotela. Gosti ovog hotela mogu da koriste sve sadržaje Crystal Family hotela, između kojih postoji shuttle bus prevoz od 7 ujutru do 11 uveče.

Plaža
Hotel ima svoju 150m dugu peščano-šljunkovitu plažu, ali i deli veću plažu sa hotelom Crystal Family Resort & Spa. Ležaljke, suncobrani i dušeci se ne plaćaju. Peškiri se uz depozit uzimaju u hotelu Crystal Family.

Smeštaj
Standardne sobe veličine 21m², imaju keramički pod, balkon, split klimu, satelitsku TV, mini bar (dnevno se dopunjuje bezalkoholnim pićima i pivom), sef, Wi-Fi, set za kafu i ketler. U kupatilu su obezbeđeni telefon, fen, tuš, sto za šminkanje, set toaletnog pribora sa ogledalom, papuče i peškiri.
Superior sobe veličine 44m², se sastoje iz dve odvojene sobe od kojih jedna ima francuski ležaj, a druga dva single kreveta. Superior sobe imaju jedno kupatilo i imaju iste sadržaje kao i standardne sobe.
Plaća se: room service, telefon.
Hrana i piće
Svi obroci se služe u Crystal Family hotelu dok je u Crystal Boutique hotelu od 07:00 do 17:00h  otvoren Snack restoran. U njemu se služe jela sa roštilja, pice, hamburgeri i ostale slične užine kao i jela po porudžbini na licu mesta.
Usluga je Ultimate All Inclusive – samoposluživanje (izbor više jela) u glavnom restoranu: doručak, ručak i večera. U koncept je uključen dečiji meni u glavnom restoranu. Jednom u toku boravka od minimum 7 dana je besplatno korišćenje à la carte restorana uz rezervaciju dan ranije (italijanski i turski) dok se riblji dodatno naplaćuje.
Svakog dana u poslastičarnici se služe pečeni sveži pekarski proizvodi. U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.  Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.
U glavnom restoranu je dostupna dijetalna, vegetarijanska i lokalna tematska hrana. 
Crystal Boutique hotel takođe ima Pool Bar.

Plaća se: sva flaširana vina i pića, uvozni šampanjac, uvozna alkoholna pića, sokovi od ceđenog voća, à la carte restorani (osim jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju).

Ostali sadržaji
Lekar, pranje i peglanje veša, hemijsko čišćenje, prodavnice, frizer, fotograf, rent-a-car, iznajmljivanje bicikla i bebi kolica. 

Sport i zabava
Hotel ima dva otvorena bazena (1 veliki i 1 jacuzzi bazen), dok u hotelu Crystal Family gosti mogu koristiti sve sadržaje uključujući i aqua park i zatvoreni bazen, kao i SPA. U Crystal Family hotelu takođe mogu koristiti teniski teren, košarkaški teren, odbojku na plaži, stoni tenis, fitness centar, akvarobik, vaterpolo, mini golf, pikado, bioskop.

Plaća se: igraonica, video igrice, bilijar, kuglanje, stoni fudbal, osvetljenje teniskih terena i oprema za tenis, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi, golf.

Spa & wellness
Hotel koristi SPA centar hotela Crystal Family i gostima je naraspolaganju: tursko kupatilo (hamam), sauna, jacuzzi, parno kupatilo, šok-tuš.

Plaća se: masaže, piling.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama