Crna Gora

Nova godina, Crna Gora

već od 199€

Opis destinacije

Crna Gora je idealna destinacija za novogodišnje praznike. Tada neka čudnovata atmosfera ovlada divnim gradovima, i sve postane bajkovito... Brojni koncerti domaćih zvezda su već potvrđeni, a najuzbudljivije će ove godine biti u Kotoru i Budvi. U Starom gradu, pod zidinama, u Budvi, za Doček nove 2023. godine nastupiće Konstrakta i Džiboni, a 1. januara će nastupiti Merlin i Sara Jo. U Kotoru na trgu nastupiće Zdravko Čolić. Zahvaljujući našem korporativnom poslovanju sa avio-kompanijom AirSerbia, u prilici smo da vam ponudimo individualne avio paket aranžmane. Izdvojili smo za vas nekoliko hotela u Herceg Novom, Budvi i Kotoru. Promotivne cene avionskih karata su ograničene, te vam savetujemo da što pre izvršite rezervaciju. Stojimo vam na raspolaganju u vezi smeštaja u bilo kojem željenom objektu na crnogorskom primorju. SREĆNA NOVA 2023.!

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
DOČEK NOVE, 2023. GODINE!
4 DANA AVIONOM / 3 NOĆENJA
30. DECEMBAR 2022. – 2. JANUAR 2023.
BUDVA – HERCEG NOVI – KOTOR

CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI
avionska karta sa prtljagom + 3 noćenja
VILA MILICA 4****
Đenovići, 3 noćenja, najam studija
199€
HOTEL OLIMPIJA PLUS 4****
Kumbor, 3 noćenja sa doručkom, standard soba
239€
HOTEL GALIJA 3***
Kotor, 3 noćenja sa doručkom, standard soba
279€
BLUE KOTOR BAY PREMIUM SPA RESORT 5*****
Kotor, 3 noćenja sa doručkom, standard soba
369€
HOTEL KRUNA 3***
Budva, 3 noćenja sa doručkom, standard soba
259€
HOTEL MERIDIAN 4****
Budva, 3 noćenja sa doručkom, standard soba
279€
DUKLEY HOTEL & RESORT 5*****
Budva, 3 noćenja sa doručkom, standard soba
529€

Cena aranžmana uključuje:
- Povratnu avionsku kartu na relaciji Beograd – Tivat ili Podgorica (po izboru) – Beograd
- Aerodromske takse
- Ručni prtljag do 8kg + redovan prtljag do 23kg
- 3 noćenja sa naznačenom pansionskom uslugom u odabranoj vrsti smeštaja
- Organizacione troškove

Cena aranžmana ne uključuje:
- Transfere na destinaciji
- Usluge predstavnika
- Boravišnu taksu koja se plaća isključivo na recepciji hotela i iznosi od 1 eur po osobi i noćenju do 10 eur po osobi i noćenju u zavisnosti od vrste/kategporije smeštaja i odabranog mesta
- Osiguranje
1. dan (petak 30. decembar)   BEOGRAD – TIVAT/PODGORICA   Podnevni let Beograd – Tivat ili Beograd – Podgorica (kako želite). Prijava za let je uvek dva sata pre predviđenog poletanja na aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu. Let u trajanju od 40-tak minuta. Po sletanju, individualni transfer (taksi je izuzetno povoljan i u Tivtu i u Podgorici, a možete ga unapred bukirati „on-line“) do izabranog smeštaja. Smeštaj. Odmor. Noćenje.

2. dan (subota 31. decembar)   HERCEG NOVI / KOTOR / BUDVA   Za ovaj dan vam predlažemo da otkrijete bisere Boke Kotorske – „Nevjeste Jadrana“. Boka je jedini fjord u južnoj Evropi, i po svemu je čudesna. Obavezno posetite Perast i Risan, živopisna mesta koja su vekovima vezana za more i mornare. Predlažemo vam da odete brodićem iz Perasta do ostrvca Gospa od Škrpjela koje krije veoma interesantnu priču. Prošetajte se Kotorom, gradom koji se nalazi pod zaštitom UNESCO-a. Posetite Pomorski muzej u Kotoru sa fantastičnom postavkom. Ručajte u nekoj divnoj konobi u Risnu. Uživajte pod suncem Mediterana. A uveče vam predlažemo da DOČEK NOVE GODINE provedete na ulicama i trgovima. Na vama je da odaberete. Da li želite da u novu 2023. godinu uđete sa Čolinim pesmama u Kotoru, ili sa divnim melodijama Džibonija u Budvi. Šta god da izaberete, biće vam divno! SREĆNA NOVA GODINA! Povratak u smeštaj. Noćenje.

3. dan (nedelja 1. januar)   SVETI STEFAN / SKADARSKO JEZERO   Za prvi dan nove godine vam predlažemo da posetite Sveti Stefan, luksuzno turističko naselje, jedinstveno u Evropi. Potom, za popodne vam predlažemo da odete do Rijeke Crnojevića na Skadarskom jezeru i da uživate u nekoj od divnih ribarskih konoba na jezeru. Povratak u smeštaj. Noćenje.

4. dan (ponedeljak 2. januar)   PODGORICA/TIVAT - BEOGRAD Odjava iz smeštaja i individualni transfer do aerodroma u Tivtu ili Podgorici. Prijava za let za Beograd. Kraj putovanja.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 7 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana : prilikom rezervacije plaća se 40% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.05.2023.

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu NBS na dan uplate

FNT

Organizator putovanja je turistička agencija Fantast Tourist, broj licence OTP 486/2020 kategorija licence A15. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Fantast Tourist. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama