Calimera Delfino Beach Resort & Spa

Hamamet, Tunis

Opis destinacije

Hammamet - Razvoj turizma u Tunisu započeo je baš u Hammametu šezdesetih godina XX veka. Kao najstarija turistička destinacija u Tunisu, Hammamet je zadržao svoju tradiciju, stare zidine i objekte i danas predstavlja spoj tradicionalnog i modernog. Nаlаzi se u zalivu Hamamet, na jugu poluostrvа Kаp Bon, najplodnijeg i najzelenijeg dela Tunisa. U gradu živi oko 50.000 stanovnika a svake godine ga poseti veliki broj turista. Reč hamamet znači kupatilo, a ovaj naziv potiče i od činjenice da se u gradu nalazi veliki broj antičkih kupatila iz II veka p.n.e. Vrlo je popularan među turistima zbog lepih plaža, atrakcija, živopisnih predela, pijaca kao i velikog broja luksuznih hotela.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi između gradova Nabeul i Hammamet i nalazi se na oko 6km od oba grada. Udaljen je 150km od aerodroma u Monastiru.

Opšti podaci
Hotel se sastoji od 5 zgrada sa 321. smeštajnom jedinicom, od kojih je 138 u glavnoj zgradi.
Gostima su na raspolaganju glavni restoran, a la carte restoran jednom u toku boravka i nekoliko barova (Lobby bar, Moorish Cafe, Beach bar, Pool bar). WiFi je dostupan u lobiju hotela i u sobama.

Plaža
Hotel se nalazi na peščanoj plaži. Ležaljke, suncobrani i dušeci se ne plaćaju, dok su peškiri dostupni uz depozit.

Smeštaj
Hotel se sastoji od 321. smeštajne jedinice. Svaka soba sadrži WiFi, minibar, fen, telefon, klimu, mašinu za kafu i sef.
Standardne sobe su veličine 28m2 i nemaju balkon.
Standard Family sobe su veličine 48m2 i nemaju balkon.
Standard Seniou Suite sobe  su veličine 70m2 i nemaju balkon.
Double Bungalow sobe su veličine 26m2 i nemaju balkon.
Superior Bungalow sobe su veličine 36m2 i nemaju balkon.
Quadruple Bungalow sobe su veličine 57m2, sastoje se od dve sobe i nemaju balkon.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je all inclusive (samoposluživanje – izbor više jela u glavnom restoranu) – doručak, kasni doručak, ručak, užine, a la carte restoran jednom u toku boravka besplatno. U koncept su uključena alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone( vreme, sadržaj…)

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima 4 bazena, spoljašnji bazen, unutrašnji bazen, dečiji bazen i bazen za odrasle. Gostima su na raspolaganju razne aktivnosti poput košarke, aerobika, odbojke na plaži, fudbala, stoni tenisa itd.

Plaća se: sportovi na vodi.

Spa & wellness
Gostima su na raspolaganju fitness centar, hammam i sauna.

Plaća se: frizer, masaže i spa.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.