Bukurešt

Bukurešt, Rumunija

već od 139€

Opis destinacije

Bilo da ste ljubitelj umetnosti, gastronomskih užitaka, zabave, šopinga ili jednostavno radoznali – pozivamo vas u jedan od najlepših evropskih gradova, poseban ne samo po svojoj carskoj prošlosti već i multietničkim uticajima koji ga čine drugačijim od svih drugih germanskih gradova. Na samo osam sati vožnje - sve što poželite: umetnost, gastronomski užici, šoping u jednom od najlepših gradova sveta!

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

PO JEDINSTVENOJ, PRODAJNOJ CENI / SVE UKLJUČENO U CENU U € PO OSOBI
POLAZAKHotel 3*
04. AprilPROMO !!!! 139 €159€
OGRANIČEN BROJ SOBA PO PROMO CENI !!!

ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez  obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa  pomoćnim ležajem koje se rade isključivo na upit (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) na bazi dva noćenja sa doručkom u hotelu u  Bukureštu, obilaske prema programu putovanja, usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana, troškove organizacije putovanja. 

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje ,fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) kao i potrebne ulaznice za kulturno  istorijske spomenike, individualne troškove i ostale nepomenute troškove. 

POPUSTI I DOPLATE: Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT i doplata iznosi 85 €. Deca po ovom programu ne ostvaruju popust. Po  ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz. 

FAKULTATIVNI IZLETI I DOPLATE (cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i podložne su promenama: Brašov, i zamak Bran – 45 € (cena  uključuje prevoz, ulaznicu u zamak Bran), (neophodan minimum od 30 putnika ), Pešačko razgledanje grada - 15 € (Dolazak do mesta gde počinje  izlet kao i povratak je u sopstvenoj organizacij, neophodan minimum od 20 putnika ). Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika - a  u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta  može ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate a u skladu sa mogućnostima  organizatora fakultativnog izleta – ino partnera), kao i pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom.  Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner. 
Hotel Ibis Styles Bucharest City Center 3* - nalazi se u centru Bukurešta. U neposrednoj blizini hotela nalazi se autobusko stajalište. Sve  sobe su sa TWC-om, TV-om, sefom i klima uređajem. Gostima hotela su na raspolaganju recepcija , restoran i bar. Doručak je na bazi švedskog stola. https://ibisstylesbucharestcenter.com/ro/ 

Hotel My Continental Bucharest 3* - nalazi se na dobroj lokaciji, na oko 200 m od železničke stanice i 2 km od centra Bukurešta. Sve sobe su sa TWC om i TV-om. Gostima hotela su na raspolaganju recepcija , restoran i bar. Doručak je na bazi švedskog stola. https://mycontinental bucuresti.continentalhotels.ro/ 
1.DAN putovanja BEOGRAD - SMEDEREVO- POŽAREVAC -BUKUREŠT 
Sastanak grupe u 18.15 h (radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici „ BAS “ , sa  predviđenih perona od 34 do 41 ( ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predvidjene perone je iz Karađorđeve  ulice ( preko puta hotela Prezident ). Predviđeno vreme polaska u 19.00 h. Vožnja autobusom kroz Rumuniju sa kraćim zadržavanjima radi odmora. Noćna vožnja. 

2.DAN BUKUREŠT  
Po dolasku informativno, panoramsko razgledanje Bukurešta: Trijumfalna kapija, Palata pravde, Parlament, Trg Revolucije, Rumunski  atenaum, Muzej umetnosti (nekadašnja kraljevska palata), Univerzitetska biblioteka, Senat, crkva Kreculesku... Bukurešt je grad koji koji nosi epitet „Pariz Istoka“,i jedan je od najvećih i najlepših gradova jugoistočne Evrope. Smeštaj u hotel prema hotelskim  pravilima posle 15.00 h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti . NOĆENJE. 

3.DAN BUKUREŠT – BRAŠOV - BRAN - BUKUREŠT 
DORUČAK. Slobodno vreme za individualne aktivnosti , a mi Vam preporučujemo fakultativni izlet za Brašov i Bran. Vožnja ka  Brašovu – srednjevekovnom gradu sa istorijskim centrom, baroknim fasadama i kao takav predstavlja centralni deo Transilvanije.  Informativno razgledanje grada: čuvena Crna crkva, Gradska većnica, šetnja najužom gradskom ulicom Strada Sforii, glavni Trg Piata  Sfatlui... Slobodno vreme. U dogovoreno vreme u odnosu na informacije vodiča nastavak vožnje ka srednjevekovnom dvorcu Bran,  smeštenog u podnožju Karpata, koji je poznat iz legende o grofu Drakuli. Slobodno se može reći da ovaj dvorac predstavlja zaštitni  znak Rumunije. Prema predanju, u njemu je 1462. bio zatočen grof Drakula. Dvorac je smešten na vrhu visoke stene i sama istorija  ovog dvorca obavijena je misterijom....Povratak u Bukurešt u večernjim satima . NOĆENJE. 

4.DAN BUKUREŠT – BEOGRAD 
DORUČAK. Napuštanje hotela. Slobodan dan za individualno razgledanje grada, a mi Vam preporučujemo fakultativni izlet – pešačko razgledanje starog dela grada, gde ćete videti neke od glavnih znamenitosti ovog grada kao što su, ostaci palate sagrađene  od strane Vlada Cepeša (Drakule), sedište Rumunske Nacionalne banke, pravoslavne crkve kao što su Stavropoleos, Sain Anton, zatim  Hanul lui Manuc, mesto koje je bilo glavna polazna tačka sastajališta srednjovekovnih rumunskih trgovaca...ovaj deo grada je veoma  popularan deo Bukurešta, gde se okuplja lokalno stanovništvo i turisti kako bi osetili pravi duh i atmosferu grada. Slobodno vreme za  individualne aktivnosti do polaska za Srbiju. Sastanak grupe oko 19.00 časova po lokalnom vremenu i polazak za Srbiju. Noćna  vožnja uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i carinskih formalnosti... 

5.DAN BEOGRAD 
Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska je u prepodnevnim satima (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). 
Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke za efektivu, na dan uplate.

- 40%  po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski
- Platnim karticama najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili preostali iznos do pune cene aranžmana u 2 jednake mesečne rate bez kamate - čekovima građana koji se deponuju prilikom rezervacije

ARG

Organizator putovanja je turistička agencija Argus Tours, broj licence OTP 89/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Argus Tours. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.