Budimpešta

Nova godina, Mađarska

već od 159€

Opis destinacije

Budimpešta - grad širokih bulevara i uskih poprečnih ulica – podsetnik da je nekada bila deo Austrougarskog carstva. To je grad koji je stvoren za pešačenje, tako da je najbolje krenuti iz centra, a zatim prošetati grandioznim bulevarima i diviti se arhitekturi. Glavni je grad Mađarske i jedan od najlepših evropskih gradova. Ima oko 2 miliona stanovnika, početkom XX veka je važila i za „Pariz istoka“, a svoj šarm je zadržala do danas.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
BUDIMPEŠTA 
PO JEDINSTVENOJ, PRODAJNOJ CENI / SVE UKLJUČENO U CENU 
BUS + SMEŠTAJ + PANORAMSKO RAZGLEDANJE GRADA 
4 DANA PAKET ARANŽMAN 
SPECIJALNA PONUDA VAŽI ZA REZERVACIJE DO 31.10.2022 !!! 

PO JEDINSTVENOJ, PRODAJNOJ CENI / SVE UKLJUČENO U CENU U € PO OSOBI
BB Hotell BUDAPEST Ciity Center 3*
30. Decembar159€

ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez  obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) u odabranom hotelu, na bazi dva noćenja sa doručkom u odabranom hotelu u Budimpešti, obilaske prema programu putovanja, usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana, troškove organizacije putovanja. 
ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje , fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) kao i potrebne ulaznice za kulturno  istorijske spomenike, individualne troškove i ostale nepomenute troškove. 

POPUSTI I DOPLATE: Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT i doplata iznosi 80 €. Deca po programu specijal ne ostvaruju popust. Po  ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.  

FAKULTATIVNI IZLETI I DOPLATE (cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i podložne su promenama): Vožnja brodom 15 €, pešačko  razgledanje Budimpešte 10 € (Dolazak do centra gde počinje izlet kao i povratak u hotel je u sopstvenoj organizacij), poseta Tropikarijumu 15 € (minimum 15), poseta Sent Andreji 10 €. Realizacija fakultativnih izleta zavisice od od trenutne epidemiološke situacije i mera koje budu važile u  trenutku putovanja. Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 25 putnika-a u slučaju manjeg broja 
prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta može ponuditi korigovane, više  cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate a u skladu sa mogucnostima organizatora fakultativnog izleta – ino  partnera). 

Hotel B&B Budapest City Center 3* nov hotel otvoren u Julu 2021 , nalazi se na peštanskoj strani uz reku Dunav u blizini metro stanice Corvin-negyed. Do centra  grada stiže se gradskim prevozom za oko desetak minuta, a šetnjom za oko dvadesetak minuta. Sve sobe sa TWC-om, TV-om I telofonom. U sastavu hotela nalazi se  recepcija, bar , fitness centar. Doručak je “švedski sto” – samoposluživanje. https://www.hotel-bb.com/en/hotel/budapest-city 

1.DAN putovanja (30.12. petak) BEOGRAD – BUDIMPEŠTA  
Sastanak grupe u 22.45h (radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici „BAS“, sa predviđenih perona od 34 do 41 (ukoliko davalac usluga BAS drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice (preko puta hotela Prezident). Predviđeno vreme polaska u 23.30 h. Noćna vožnja sa kraćim  usputnim odmorima. 

2.DAN (31.12. subota ) BUDIMPEŠTA /Fakultativno KRSTARENJE BRODOM/  
Dolazak u jutarnjim satima. Po dolasku u Budimpeštu panoramsko razgledanje grada autobusom u zavisnosti od  prohodnosti u gradu kao i vremenskih uslova (Trg heroja, Andraši bulevar, Lančani most, Ribarske kule, Matijina crkva). Slobodno vreme. Smeštaj u hotel posle 15.00h prema hotelskim pravilima. Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – vožnja brodom (jednočasovno krstarenje Dunavom). Doček najluđe noći na peštanskim ulicama i trgovima  (individualno). Srećna Nova godina!!! NOĆENJE 

3.DAN (01.01. nedelja ) BUDIMPEŠTA /Fakultativno Fakultativno SENT ANDREJA /  
DORUČAK. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, mi Vam preporučujemo fakultativni izlet za Sent Andreju,  živopisno mestašce nadomak Budimpešte, nekada naseljeno pretežno Srbima, a danas prepuno uspomena. Obiđite Trg  Vuka Karadžića, Požarevačku crkvu, kuću Jakova Ignjatovića, Grčku crkvu, muzej Srpske pravoslavne crkve,  Beogradsku crkvu, krst Kneza Lazara, galerije, suvenirnice, muzej marcipana i srpsku kafanu. Povratak u Budimpeštu. U  poslepodnevnim satima fakultativno - pešačko razgledanje Budimpešte – Gradska pijaca – najveća zatvorena pijaca iz  1896. godine, predstavlja jednu od najposećenijih turističkih atrakcija u Budimpešti u kojoj možete kupiti tradicionalne  mađarske proizvode, Srpska pravoslavna crkva posvećena Sv. Đorđu, Tekelijanum – zadužbina Save Tekelija nekada  sedište Matice srpske, šetnja Vaci ulicom (najpoznatija ulica u Budimpešti) gde se nalazi čuvena poslastičarnica Žerbo i  spomenik pesniku Veres Martiju iz 19. veka, Bazilika Sv. Stefana – najveća crkva u Budimpešti, gde se pešačka tura  završava. Dolazak do centra gde počinje izlet kao i povratak u hotel je u sopstvenoj organizaciji. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. NOĆENJE.  

4.DAN (02.01. ponedeljak ) BUDIMPEŠTA / BEOGRAD Fakultativno TROPIKARIJUM i KAMPONA /BEOGRAD  DORUČAK. Nakon doručka odjava iz hotela. Slobodno vreme u Budimpešti do polaska za Srbiju ili mogućnost  fakultativne posete tržnom centru Kampona i obilazak Tropikarijuma gde je na veoma zanimljiv način prikazan biljni i životinjski svet tropskih predela. Slobodno vreme do 17.00h kada je predviđen polazak grupe sa dogovorenog mesta ka  Srbiji. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska je oko ponoći (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim  prelazima). Kraj programa. 

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke za efektivu, na dan uplate.

-40%  po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski
-Platnim karticama najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili preostali iznos do pune cene aranžmana u 2 jednake mesečne rate bez kamate - čekovima građana koji se deponuju prilikom rezervacije

ARG

Organizator putovanja je turistička agencija Argus Tours, broj licence OTP 89/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Argus Tours. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama