Beč

Nova godina, Austrija

već od 169€

Opis destinacije

Beč je jedna od najstarijih metropola u srcu Evrope, carski grad i mesto ukrštanja raznih kultura i uticaja. Jedno je od najomiljenijih evropskih odredišta turista iz čitavog sveta pa se sa pravom može reći za Beč da je pravi poliglota. Sa svojim arhitektonskim i kulturnim nasleđem, svojim šarmom i raskoši, može stati rame uz rame sa Parizom i Rimom. Beč nosi i epitet muzičke prestonice sveta u kojoj su živeli i stvarali kompozitori - Mocart i Betoven, kao i epitet jednog od najznačajnijih kulturnih centara starog kontinenta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Paket aranžman / autobuski prevoz, smeštaj i obilasci
OpisTermin putovanjaHotelCena po osobi
Doček Nove godine
30.12.2022 – 03.01.2023.
Hotel 3*
SPECIJALNA PONUDA 169 €
189€

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS banke na dan uplate. Cene iz tabele su u evrima. 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA: 
- prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio  opremom) 
- smeštaj u Beču (2 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama 
- obilaske prema programu (Beč – panorama grada) 
- troškove organizacije i vođenja aranžmana 
- usluge licenciranog pratioca grupe 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA: 
- međunarodno zdravstveno osiguranje sa pokrićem za COVID za ceo period boravka (izdaje se u  agenciji,osigurana suma je 30.000€)  
- 9 € (osobe od 19 – 69,99 god.), 4 € ( deca od 0 meseci – 18,99 god.), 18 € (osobe od 70 – 83,99 god.)  
- osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja 
- ulaznice i fakultativne izlete  
- peronsku kartu (stanični vaučer) za ulazak na perone Beogradske autobuske stanice (BAS) 

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30  putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno): 
- Dvorac Šenbrun (sa ulaznicom Grand Tour) – 35 € odrasli / 25 € deca 
- Dunavski toranj (sa ulaznicom) – 20 € / 15 € deca 
- Prater – 5 € odrasli / deca GRATIS 
- Parndorf - 20 € odrasli / 15 € deca 
- Grac – 35 € / 25 € deca 

DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 40% od cene aranžmana 
- deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu) 
- deca od 2 – 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu),  osim ako je smeštaj u hotelu Ibis Budget gde deca od 2-12 godina imaju popust 20% u pratnji dve punoplatežne  osobe (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu)  
- treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5%, - na upit 
- u hotelu Ibis Budget ne postoji mogućnost smeštaja za tri odrasle osobe 
Hotel MOZART 3* - www.hotelmozart-vienna.at 
Nalazi se na liniji gradskog prevoza, na par minuta šetnje od čuvenog Ringa. Hotel ima restoran. Sobe su sa kupatilom  tuš/WC, telefonom, SAT TV-om i imaju Wi-Fi internet konekciju. Doručak se služi po principu samoposluživanja. 

City Hotel Tabor 3* - https://tabor.hotelsinvienna.org/en/#main 
Nalazi se na liniji gradskog prevoza, na 15-ak minuta šetnje od katedrale Sv.Stefana i nudi pogled na grad. Hotel ima  restoran. Sobe su sa kupatilom tuš/WC, telefonom, SAT TV-om. Doručak se služi po principu samoposluživanja. Hotel  poseduje privatni parking uz doplatu. 

Hotel IBIS WIEN MESSE 3* - https://www.accorhotels.com/de/hotel-2736-ibis-wien-messe/index.shtml Nalazi se na liniji gradskog prevoza, na svega nekoliko minuta šetnje od zabavnog parka Prater. Hotel ima restoran. Sobe  su sa kupatilom (tuš/WC), SAT TV-om i imaju besplatnu Wi-Fi internet konekciju. Doručak se služi po principu  samoposluživanja. Smeštaj u trokrevetnim sobama je moguć samo za 2 odrasle osobe i decu do 12 godina – na upit. 
1.dan 30.12.2022. BEOGRAD, NOVI SAD 
Polazak iz Beograda oko 20:00 časova sa glavne autobuske stanice (BAS–a) i iz Novog Sada sa parkinga kod  Lokomotive oko 21:00 časa (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz  Mađarsku prema Beču.  

2. dan 31.12.2022. BEČ – DUNAVSKI TORANJ – PRATER 
Ulazak u Austriju u jutarnjim časovima. Po dolasku u Beč panoramski obilazak grada: dvorac Belvedere, Opera, zimska  rezidencija Habsburgovaca – Hofburg, Trg Marije Terezije, Parlament, Gradska kuća, KunstHaus... i šetnja kroz prvi  becirk – Stefanova katedrala, Stefanov trg i Kertner ulica. Mogućnost fakultativne posete Dunavskog tornja sa kojeg se  pruža nezaboravna panorama Beča i Dunava. Nakon posete Dunavskog tornja, mogućnost fakultativnog odlaska u Prater – najpoznatiji austrijski zabavni park. U Prateru možete posetiti brojne atrakcije – muzej Madam Tiso, Planetarium,  Praterturm, simbol Pratera - Rizenrad. Takođe možete obići i interaktivni Muzej čokolade...DOČEK NOVE 2023.  GODINE. Individualni povratak u hotel. Noćenje.  

3. dan 01.01.2023. BEČ – GRAC – BEČ 
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do Graca -  univerzitetskog grada koji leži na reci Muri. Prepodnevni dolazak u Grac. Grac je drugi po veličini austrijski grad, koji je  2003. godine proglašen za evropski grad kulture. Obilazak grada: Glavni trg, Gradska kuća, Domkirhe, Murinsel,  Glokenšpil, Kunsthaus, Urturm...Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti. U popodnevnim časovima  povratak u Beč. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
 Doček Nove 2023. godine I Beč autobus 5 i 6 dana I 1 / 6 I I 

4. dan 02.01.2023. BEČ – DVORAC ŠENBRUN – OUTLET PARNDORF 
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska dvorca Šenbrun – letnje rezidencije Habsburgovaca. Razgledanje carskih prostorija i odaja i šetnja prelepim parkom. Nakon obilaska  polazak za Beograd. Usputno zadržavanje u tržnom centru Parndorf, koji je veoma čuven u Evropi po radnjama  najpoznatijih svetskih robnih marki (ženska, muška, dečija i sportska garderoba, igračke, stvari za kuću, pokloni, cipele,  šminka...). Slobodno vreme za kupovinu. U večernjim časovima nastavak putovanja za Beograd. Noćna vožnja kroz  Mađarsku prema Srbiji. 

5. dan 03.01.2023. NOVI SAD, BEOGRAD  
Dolazak u Novi Sad i Beograd u ranim jutarnjim časovima.(Kraj usluga) 

 
- 30% prilikom rezervacije, ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
- 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana BAZ KAMATE najkasnije do 15.04.2023.
- platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro)

VT

Organizator putovanja je turistička agencija Viva Travel, broj licence OTP 474/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Viva Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama