Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
ATINA NOVA GODINA
AKROPOLJ – KORINTSKI KANAL –  EPIDAURUS – MIKENA – PIREJ – EGINA
6 dana / 3 noćenja / autobusom
29. decembar 2023. – 03. januar 2024.

CENA ARANŽMANA: 349 €
PROMO CENA DO 20.09.: 249 €

ARANŽMAN OBUHVATA:  
– Prevoz autobusom turističke klase na navedenoj relaciji / (mesta se određuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju),
– Smeštaj u hotelu 4* u 1/2 sobama na bazi 3 noćenja sa doručkom ( 1/2+1 sobe ISKLJUČIVO NA UPIT),
– Usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja,
– Troškove ogranizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:      
– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje 756 rsd – PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE SE PREPORUČUJE ZA PUTOVANJE U INOSTRANSTVO RADI VAŠE SIGURNOSTI,
– Individualne troškove,
– Fakultativne izlete,
– Doplata za jednokrevetnu sobu – 100 €.

FAKULTATIVNI IZLETI:
– Peloponez (sa ulaznicama za Mikenu i Epidaurus) –  45 €,
– Egina (sa kartama za trajekt i ulaznicom za hram) –  45 € ,
– Akropolj (sa ulaznicom) – 30 €.

NAPOMENE U VEZI FAKLUTATIVNIH IZLETA:
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene fakultativnih izleta su po osobi, minimum za realizaciju izleta je 25 putnika. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica i organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za muzeje i lokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta…Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, vremenskih uslova, rasporeda plovidbe brodova i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, ino partneru ili pratiocu grupe.
Hotel Brown Lighthouse 4* 
Nalazi se na samom trgu Omonija, 50m od stanice metroa i tramvaja. Hotel poseduje dvokrevetne i trokrevetne sobe, a svaka soba sadrži sopstveno kupatilo, sef, mini bar, WiFi, klima uredjaj, TV, fen za kosu… U sklopu hotela nalazi se recepcija, restoran, bar na krovu sa otvorenim bazenom (bar je zatvoren tokom zime), spa centar, teretana… Doručak je kontinentalni na bazi švedskog stola.

Hotel Breeze Boutique 4* 
Otvoren je 2018. godine. Nalazi se na 300 m od trga Omonija i stanice metroa i tramvaja. Hotel poseduje dvokrevetne i trokrevetne sobe, a svaka soba sadrži sopstveno kupatilo, WiFi, klima uredjaj, TV, fen za kosu. U sklopu hotela nalazi se recepcija (otvorena 24h),sala za doručak, kafe bar… Doručak je kontinentalni na bazi švedskog stola.
1. dan 29.12.2023. petak BEOGRAD
Polazak sa Novog Beograda pored Brankovog mosta, preko puta TC Ušće (bivša okretnica autobusa 43, a sadašnje stajalište autobusa br 60, skejt park) u 17:00 h (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje SMS obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska). Vožnja kroz Srbiju, Severnu Makedoniju, a kasnije Grčku sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

2. dan  30.12.2023. subota  ATINA  –  AKROPOLJ   (fakultativno)
Dolazak u Atinu u prepodnevnim časovima. Odlazak na panoramsko razgledanje Atine:  Parlament, Hadrijanova vrata, Zevsov hram i stari Olimpijski stadion, trgovi Omonija i Sintagma, Nacionalna biblioteka, Akademija nauka, Univerzitet… Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog izleta do Akropolja – simbola Atine. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan  31.12.2023. nedelja ATINA – PELOPONEZ (fakultativno)  –  ATINA
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta Peloponeza. Vožnja preko Korintskog kanala koji spaja Egejsko sa Jonskim morem. Obilazak Epidaurusa koji je poznat po rođenju Apolonovog sina. Nastavak putovanja do Nafpliona, nekadašnje prestonice Grčke. Nakon obilaska odlazak do Mikene – obilazak Lavlje kapije i lavljih vrata. Povratak u Atinu u predvečernjim časovima, vreme za slobodne aktivnosti. Individualni doček Nove Godine. Preporuka agencije je glavni trg Sintagma. Slobodno vreme. Noćenje.

4. dan 01.01.2024. ponedeljak  ATINA
Doručak. Slobodno dan za individualne aktivnosti. Noćenje.

5. dan  02.01.2024. utorak ATINA –  EGINA (fakultativno)
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do ostrva Egine – poznatog i po nazivima “ ostrvo Svetog Nektarija” ili “ostrvo pistaća”. Odlazak trajektom i obilazak istoimenog grada Egina, manastira Svetog Nektarija – posvećenom zaštitniku ostrva, velikom iscelitelju i čudotvorcu, Afejinog hrama. Povratak u Atinu. U večernjim časovima polazak za Beograd. Vožnja kroz Grčku i Severnu Makedoniju (ili Bugarsku) prema Beogradu.

6. dan  03.01.2024. sreda BEOGRAD
Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.
Cene su izražene u evrima, a plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, u skladu sa sledećim uslovima:

– 30% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak u mesečnim ratama, tako da aranžman bude isplaćen najkasnije 15 dana pre datuma početka korišćenja usluge

– Odloženo plaćanje na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak (60%) na 3  jednake mesečne rate, čekovima gradjana, realizacija  svakog 10. ili 20. u mesecu

– platnim karticama (VISA, VISA ELECTRON, MASTER, MAESTRO, DINA) u skladu sa naznačenim uslovima plaćanja

MAY

Organizator putovanja je turistička agencija Mayak Tours, broj licence OTP 33/2021 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Mayak Tours. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama