Athena Pallas Village

0, Sitonija

Opis destinacije

Sitonija nazivaju još i „parkom Halkidikija“. Idealno je mesto za one koji na odmoru priželjkuju vrhunski smeštaj u okruženju nedirnute prirode. Peščane plaže, mali zalivi i svežina borovih šuma je ono što ovde posebno privlači turiste.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel sagrađen u tradicionalnom, etno stilu, nalazi se na oko 10km pre Neos Marmarasa i oko 9km od mesta Nikit, okružen borovom šumom. Hotel se sastoji od glavne zgrade i pet sporednih objekata.

Plaža:
Od peščano šljunkovite Elia plaže hotel deli ulica. Širina plaže je promenljiva i može biti od pet do deset metara. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju. Mogućnost iznajmljivanja peškira uz depozit.

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju recepcija, lobi, restoran, taverna sa terasom, nekoliko barova, WI FI internet dostupan u javnim delovima hotela, WLAN (uz doplatu), crkvica, parking, sefovi na recepciji, tri otvorena bazena, zatvoren bazen, dečji bazen, ležaljke i suncobrani kod bazena, igralište i klub za decu, dečija animacija, SPA centar (uz doplatu na licu mesta), kombi prevoz do Neos Marmarasa i Nikitija (uz doplatu), teretana. Uz doplatu etno muzej, teretana, stoni tenis, bilijar, tereni za tenis i odbojku, mini golf, soba sa igricama, kuglanu.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 175 smeštajnih jedinica. Svi sobe sadrže kupatilo, fen, klima uređaj, telefon, radio, SAT TV, mini bar (uz doplatu), krevetac (na upit, uz doplatu na licu mesta), terasu.
Standardne sobe površine oko 22m²,  namenjene za smeštaj 2-3 osobe, sadrže francuski ili dva standard ležaja i dodatni ležaj. Mogu biti sa pogledom na vrt ili planinu.
Superior sobe površine oko 28m², namenjene za smeštaj 2-4 osobe, sadržefrancuski ležaj i jednu ili dve sofe.
Mogu biti sa pogledom na vrt ili more.
Armonia Suites površine oko 35m², nalaze u zgradi oko bazena u laguna stilu, namenjene za smeštaj 2-4 osobe, sadrže spavaću sobu sa francuski ležajem i dnevni boravak sa sofom na raklapanje, nisu odvojeni vratima. Imaju 2 klima uredjaja i 2 TV-a. Mogu biti sa pogledom na more ili bazen.
Family (porodične ) Suite površine oko 51m², namenjene za smeštaj 2-5 osoba, sastoje se od spavaće sobe sa francuskim ležajem i dnevnog boravka sa sofom na raklapanje, odvojene su vratima. Imaju pogled na vrt.
Mezonete površine oko 75m², nalaze u izdvojenom delu hotela, namenjene za smeštaj 2-5 osoba, sadrže spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevnog boravka sa kaminom i sofom i galerije sa 2 standardna ležaja. Sve mezonete imaju natkrivenu verandu sa garniturom za sedenje i privatni parking. Nalaze kod bazena koji mogu da koriste samo gosti smešteni u mezonetama.

Usluga:
Polupansion. Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
http://www.acrotel.gr/hotel/athena-pallas-village/

Napomena: 
Prijatan hotel uređen sa dosta, pažnje predstavlja spoj tradicionalnog i modernog, prava preporuka za ljubitelje Grčke.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.