Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Anthemus sea beach hotel and spa se nalazi na poluostrvu Halkidiki, u regiji Sitonija. Ovaj luksuzan hotel je zgrađen je u tradicionalnom stilu, nalazi se u zalivu Elia na samoj peščanoj plaži, dok je od Neos Marmarasa udaljen 7 km.                   

Sobe: Anthemus sea beach hotel and spa poseduje  202 smeštajne jedinice u svom sastavu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se superior sobe sa pogledom na baštu, superior sobe sa pogledom na more ili na bazen, junior suite sa pogledom na baštu, junior suite sa pogledom na more ili na bazen, junior suite sa direktnim pogledom na more, suite sa pogledom na baštu, suite sa pogledom na more ili na bazen i wellness suite sa direktnim pogledom na more. Superior sobe imaju između 27-30m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Superior sobe sa pogledom na more ili na bazen imaju između 27-30m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Junior suite sa pogledom na baštu imaju između 35-40m², sastoje se iz spavaće sobe sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta i dnevne sobe sa sofa krevetom. Junior suite sa pogledom na more ili na bazen imaju između 35-40m², sastoje se iz spavaće sobe sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta i dnevne sobe sa sofa krevetom. Junior suite sa direktnim pogledom na more imaju između 35-40m², sastoje se iz spavaće sobe sa dva odvojena kreveta i dnevne sobe sa sofa krevetom. Suite sa pogledom na baštu imaju 42-51m², imaju dve odvojene prostorije, spavaću sobu sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta i dnevnu sobu sa sofa krevetom. Porodice koje imaju stariju decu hotel moze da smesti u mezonetu na dva nivoa, gde je u smeštajnoj jedinici na jednom nivou odvojena spavaća soba, još jedna spavaću soba na drugom nivou i dnevna soba sa sofa krevetom. Junior suite sa pogledom na more ili na bazen imaju 42-51m², imaju dve odvojene prostorije, spavaću sobu sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta i dnevnu sobu sa sofa krevetom. Porodice koje imaju stariju decu hotel moze da smesti u mezonetu na dva nivoa, gde je u smeštajnoj jedinici na jednom nivou odvojena spavaća soba, još jedna spavaću soba na drugom nivou i dnevna soba sa sofa krevetom. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini frižider i balkon. Napomena: krevetac je na upit i doplaćuje se 10e dnevno na recepciji hotela.


Hotelski sadržaj: Anthemus sea beach hotel and spa u svom sastavu, pored glavnog restorana u kome se poslužuju pansionski obroci, poseduje i jedan a la carte restoran. Pored ovoga Anthemus sea beach hotel and spa ima glavni bar u hotelu, snack bar, kafeteriju, bar pored bazena kao i bar na plaži, gde gosti hotela mogu da konzumiraju razne vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, sokova, koktela, kafa, laganih obroka i poslastica. Anthemus sea beach hotel and spa takođe ima i tavernu gde se poslužuju grčka tradicionalna jela i vina. Od ostalih sadržaja hotel ima rent a car, menjačnicu, parking koji je besplatan, internet kutak koji je besplatan, iznajmljivanje bicikla, rent a boat, TV salu, usluge čuvanja dece, usluge pranja veša, kao i usluge doktora na poziv. U blizini hotela se takođe nalaze mini market kao i prodavnica suvenira.


Sport i zabava: Anthemus sea beach hotel and spa u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena čije je korišćenje besplatno. Anthemus sea beach hotel and spa takođe poseduje i jedan manji bazen za decu. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na su takođe besplatni. Gostima hotela se pruža mogućnost da se bave pojedinim sportovima na vodi, da koriste teretanu, terene za tenis, odbojku,  kao i da koriste sto za stoni tenis, pikado i bilijar. Od ostalih sadržaja gosti mogu da koriste spa centar, saune i masaže uz doplatu. Za najmlađe je zadužen tim animatora u okviru mini kluba, a tu je i dečije igralište.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Video

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama